22-03-2007, 10:24
|
|
|
חבר מתאריך: 30.03.05
|
|
דני ידידי, רוב העיטורים שקריים והפרוטוקולים זועקים זאת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דני קריאף שמתחילה ב "לא אנוח ולא אשקוט עד שאחסל את הפרות הקדושות..."
דני
אתה חבר ב"פורום האזרחי לתחקור קרבות והפקת לקחים מיסודם של קצינים ולוחמים במילואים" אשר לי הייתה הזכות להביא ולצרף אותך לפורום.
פורום זה פועל כשלוש שנים בהתנדבות וחוקר את מערכת הצליחה, והמימצאים שלנו מגלים שאמת דיברת
עיטורי גבורה, זה בולשיט, !!! ואסביר למי שלא יודע
הפורום שנדהם לראות כי עיטורים ניתנו כנגד העובדות, ביקש ממשרד הבטחון לראות את פרוטוקולי וועדת העיטורים.
משרד הבטחון "משך אותנו באף כמעט שנתיים."
בסופו של דבר התייאשנו מהם, והגשנו בג"צ, וכאשר ראינו מה כתוב בפרוטוקולים גילינו שמה שכתוב ברובם הינו שקר גס, אשר כל בר בי רב, מבחין בקלות כי העדויות תואמו על ידי המצולשים/המעוטרים
דוגמאות:
קצין שהלך במאסף הכוח, קיבל עיטור על פיקוד על כוח החוד.
קצין אחר שיצא בבוקר מקרב אשר הסתיים רק בערב, קיבל עיטור על כך שיצא אחרון מהקרב
קצין קיבל עיטור על חילוץ כוח, אשר ממנו הסתלק ולא רק זאת אלא שעיטורו סותר את העיטור שניתן לסרן גדעון דבורצקי ז"ל
למותר לציין שהעיטור של גדעון דבורצקי מגדוד 100 הוא האמיתי
קצין אחר קיבל עיטור על כך ששיקר
קצין אחר קיבל עיטור על כך שלאחר מחצית הקרב, ובשעה שחייליו פצועיו והרוגיו עדיין בשטח הקרב , ובאותה שעה במחנה עורפי, אירגן את הגדוד לא ברור למה ??? כי בעובדה כלום, ושום דבר משמעותי לא היה לאחר מכן, על כך קיבל עיטור
ואחר קיבל עיטור על כך שחילץ כביכול טנקיסט, אלא שהוא וחבריו המצולשים/המעוטרים לא רק של חילצו אותו, הם השאירו אותו במקומו
אינני רוצה לקבוע למי מגיע עיטור כי עיטורים גורמים לי לבחילה, ואני מצטרף ל-RAMBULL בעניין זה , אבל אני סבור שעיטורים שקריים חייבים להיות מבוטלים ולמפרע
לכן דני, אני מציע כצעד ראשון , לקרוא את הפרוטוקולים, שהינם חובבבניים וחאפלפים ועם העתק מהם להגיש בגצ לביטולם
הדוגמאות שפירטתי כאן יזכו בעוד זמן קצר לטיפול כזה.
הסכנה בעיטורים שקריים, מהווה סכנה חמורה מטעמים ברורים שלא כאן המקום לפרטם והם פורטו במכתבו של הפורום לצה"ל, ואשר בעקבותיו, אולץ צה"ל לחקור מחדש את כל מה שהיה במערכת הצליחה
קראו כאן
http://www.global-report.net/a.php?c=um&a=788&rc=um
חזי דחבש
זה שהלך בחוד ויצא אחרון מהקרב , ואגב סרן גדעון דבורצקי ז"ל חילץ אותו ואת מחלקתו רק בשעות הערב המאוחרות ובסביבה לא הייתה "נעל אדומה" אחת
נערך לאחרונה ע"י cu10 בתאריך 22-03-2007 בשעה 10:33.
|