11-05-2008, 22:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.11.06
|
|
מכבי הפסידה לאשקלון 100:91 . כל הסטטיסטיקה הסנסציונית
מכבי רשמה הפסד ליגה תשיעי העונה , רביעי ברציפות , חמישי בשישה המשחקים האחרונים , והראשון אי פעם לעירוני אשקלון .
העונה הגרועה של מכבי אי פעם ? לא . פעם מכבי הייתה קבוצת אמצע טבלה בינונית למדי .
אבל בהחלט העונה הגרועה ביותר שלה מאז שהפכה לאימפריה . ובדיוק בגלל מה שהיא הפכה להיות במשו כמו 50 שנה האחרונות היא לא יכולה להיראות כמו שהיא נראת .
תוך כדי צפייה במשחק חשבתי .. מגיע למכבי ! בחיים שלי לא אמרתי שמגיע למכבי להפסיד . אבל ניהול כושל כזה לא ראיתי הרבה זמן .. גם מבחינת ההנהלה הראשית וגם ניהול המשחק עצמו . כן , זאת הייתה עונה משוגעת . אבל למה נגד סיינה מכבי נראתה כמו שנראתה ונגד קבוצות בינוניות בליגה הישראלית היא לא נראת בכלל . כל המשחק דיברו על הרוטציה ועל הסגל של מכבי . ומישו אמר לי שמכבי כל ההיסטוריה שלה התקיימה על מזל . ואז חשבתי שאיך אפשר להגיד את זה ?? כל תחילת עונה מכבי בונה לעצמה סגל שכל שחקן שם לא רואה ת'ליגה הישראלית בכלל . ואז תראו מה קורה . קבוצות כמו אשקלון וגליל באות ומביסות אותה . הייתי רוצה לפנות לכל השחקנים ולהגיד להם אחד אחד .. צאו מהשאננות !! האליפות לא בכיס שלכם ! ואני אפילו לא רוצה לדמיין מה יקרה אם מכבי תפסיד תאליפות לקבוצה כמו חולון או בני השרון .
אם מכבי תמשיך לשחק כמו שהיא משחקת עכשיו היא תאבד תאליפות . ואז מה יהיה ? יביאו עוד פעם גימיק בשביל למכור מנויים ויקוו לטוב ?
|