לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-05-2008, 12:50
  yossiz3 yossiz3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.01
בעיה בהתקנת Windows XP

שלום לכולם!
יש לי בעיה קטנה בהתקנת XP בעברית..
חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי שאפרמט לו את ההארד דיסק ואתקין את הווינדוס מחדש.
המחשב די ישן, בן כ - 4 שנים.
לאחר שאני מכניס את הדיסק לכונן ואני מפעיל את המחשב הדיסק מתחיל לרוץ אך לפני שהוא מגיע לאפשרות של בחירת מחיצת ההתקנה ישנה הודעה שהמחשב לא מזהה שום כונן לביצוע ההתקנה ונותן רק אפשרות של לחיצה על F3 ליציאה.
שאלתי כמה חברים ואמרו לי שהבעיה יכולה להיות בגלל שאין תמיכה בכונן SATA וצריך להוריד דרייברים ולהתקין איכשהו לפני התקנת הווינדוס.. (לחיצה על F6 לפני תהליך ההתקנה).. השאלה איך עושים זאת??
את הדרייברים הורדתי כבר, אבל איך ניתן להתקין אותם ואז להריץ את התקנת הווינדוס?? יש אפשרות לעשות זאת ע"י DOK?? יש לי סאן דיסק קרוזר..
ניסיתי גם להעביר את ההארד דיסק למחשב הפרטי שלי ואז לפרמט ולהתקין.. הפירמוט הצליח והתחלתי התקנה אך לאחר שהעברתי את ההארד דיסק חזרה למחשב המקורי הוונידוס לא עולה וישנו מסך כחול וישר המחשב מבצע ריסט..
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה.. אני פשוט לא מצליח להבין מה לא בסדר ואיך לסדר את כל הסיפור הזה..
תודה רבה לכולם
ואם צריך עוד פרטים כדי לעלות על הבעיה רק תשאלו ואני אנסה לענות בכמה שיותר פירוט..
שוב תודה

דרך אגב.. לוח האם שעל המחשב הוא Asus P4S800D
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר