08-05-2008, 11:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.05
|
|
אוקיי..
פלייבוי, אני משתדלת לא לשפוט אף אחד.יש פשוט תאנשים שאתה יודע שיש איתם כימיה, ויש תאלה שאתה יודע שלא. וזה לא שאתה פוסל ישר, אתה פשוט ממשיך להבין שזה נכון עם עוד ועוד פגישות.
בקשר ללנצל חברים, זה אחלה רעיון. הבעיה ששוב, בגלל המקרה האישי שלי זה לא מסתדר. כי או שהן מהטיפוסים האלה שתמיד יושבים בבית מבחירה ולא מביעים עניין בלצאת לשום מקום, ולכן גם החברים שלהן הם רק חברי בצפר. או שזה כמו שאמרתי, החברות שלי מבלות עם אנשים שאני מעדיפה לא להתערות איתם כי מהפגישות הבודדות שלי איתם, כל מה ששמעתי זה שיחות ברוסית (שזאת לא השפה שאני מבינה הכי טוב) על אלכוהול וסיגריות. אחרי כל יציאה תמיד יש איזשהו סיפור שאלה ואלה השתכרו, ושכבו ובלה בלה... מעדיפה לא להכנס לזה, כי זה לא סוג האנשים או סוג הבילויים שאני רוצה להיות חלק מהם.
בצבא אני אהיה מד"נית מרחב שבקושי רואה בסיס, אז אני לא יודעת כמה התאוריה שלך נכונה, אבל אין לך מושג כמה אני מחכה לצבא כבר. תודה לך על התגובות שלך. [=
אואזיס: בקשר לפאבים, כה בדיוק אתמול הגעתי למסקנה שצריך ללכת גם אם קשה בהתחלה. ואני כבר מצטערת שלא הלכתי כמה פעמים שהציעו לי. בקשר לחברים שגרים רחוק, אני עושה כמה שיותר מאמץ לראות אותם, אבל לאחרונה האמצעים הכלכליים שלי לא כ"כ מאפשרים לי לראות אותם בתדירות גבוהה.
ותפסיק לצחוק על חבר שלי, דווקא עכשיו אחרי הטירונות, היציאות שלו די סבבה. זה שאתה נטחנת לא אומר שכולם כאלה P:
לייט סליפר: (הכינוי שלך יכול להיות אחלה שם לחברת סיגריות P: ) חח חמודה, כל הכבוד לך שאת מתנדבת. האמת דווקא כשאני התנדבתי, החברים היחידים שהשגתי שם זה הכלבים, ולא האנשים. אז לדעתי זה יותר בעיה באופי שלי, שלא משנה לאן אני אלך, אני תמיד אהיה סגורה רצח. וזה משהו שאני מנסה ממש חזק להלחם בו.
תודה לכולם על התגובות [=