10-05-2008, 20:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.12.06
|
|
למה עניין דפוק? קודם כל, הפרש של 3 שנים הוא נורמאלי וסביר.
* יציאות- מעט, לפרק זמן קצר.. האם זה משהו שתוכלו לגשר עליו? האם אתה חושב שהיא תבין ותקח בחשבון שהתפקיד שלך מעייף וגוזל המון זמן? זה מצריך הבנה הדדית- משני הצדדים, שאתה לא תמיד יכול ושהיא צריכה מכסת תשומת לב מינימלית כלשהי (במידה והיא ראש גדול. אני מאמינה שיש בנות שהמכסה שלהן לא מסתפקת במועט.. אז כל מקרה לגופו)
* הבגרות שלה. לא פער גילאים כזה משמעותי.. ועדיין, יתכן ומידת הבגרות הנפשית והפיזית שלכם לא שווה, מכיוון שאני לא מכירה לא אותך ולא אותה, אני מציעה לך לנתח היטב עד כמה היא בשלה נפשית למערכת יחסים (מבחינת אינטימיות, תמיכה רגשית וכד'..). זה בעיקר קריטי לשתי מערכות היחסים: בינך לבינה ובינך לבין החבר שלך- האח שלה. תשקול את האפשרות שאולי מבחינת יחסים אינטימיים היא עוד לא מוכנה למה שאתה תבקש ובהוספת האח הגדול שלה זה יכול להתפתח לכיוונים לא רצויים (במיוחד אם זה אח גדול שמרני)
ובנוגע לאח- חבר: בנוסף למה שצויין, אתה צריך לשקול מה יקרה במקרה ותפרדו (ואיך, אם בכלל) האם הדבר יזיק לקשר בינך לבין החבר? זה משהו שתוכל להתגבר עליו?
כל הנתונים קשורים אחד בשני ולכל אחד צריך לתת משקל ויחס. הכל אפשרי, אבל צריך לעבוד בשביל זה ולבחון היטב מה יהיו ההשפעות של זה בעתיד.
ההחלטה היא לא שלי ואני לא מכירה את כל הצדדים, מי הם ומה אופיים.. אני רק מקווה שעזרתי טיפה בחישוב הנתונים..
בהצלחה! יעל.