01-05-2008, 23:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
לא פולטים רק את הטובים ביותר - פולטים את כל מי ש"יקר" למערכת.
איך הלך המשפט ההוא? אתה מקבל מה שאתה משלם עליו?
יש בזה משהו.
ראיתי כבר אל"מים עושים היפוכים באוויר מסובכים מאלו שתארת, ולפעמים מצליחים, לפעמים נכשלים.
אבל אף פעם לא הבנתי את חשיבות בזבוז הזמן שקוראים לו "קורס קצינים" לעתודאי שרוב הסיכויים שאף פעם לא ייצא מתחת לאור הנאונים...
גילוי נאות - המפקד הראשון שלי בצה"ל, שלימד אותי רוב מה שאני יודע (ודעתי די נחשבת ע"י המערכת בתחומי הצר) וזכאי לקרדיט על חלק גדול ממי שאני (לטוב ולרע) משוחרר כעת כי הוא הגיע לגיל 37 (כלומר אם ישאר עוד שנה יהיו חייבים לשלם לו פנסיה), אחרי 16 שנה של התמקצעות באותו תחום צר, ויש סרן צעיר בלי תארים שמוכן לבצע את התפקיד על תקן סרן ברמת פעילות ד'.
עם כל הכבוד לילד, אולי בעוד עשור הוא יגיע לרמה מקצועית גבוהה מספיק בכדי להתחיל לתקן את הנזקים שהוא יעשה מחוסר ניסיון וידע, למרות כל הכוונות הטובות שלו.
אם נגיע חס וחלילה ליום בו תחום זה יהיה רלוונטי - את המחיר החפ"שים ישלמו בשורות של מצבות.
|