לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2008, 23:48
צלמית המשתמש של Kontsy
  משתמשת נקבה Kontsy Kontsy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.12.05
שאלה בחירת עדשה

אז ככה... הפקולטה לרפואה מעולם לא הייתה פוריה יותר וכמה חברות שלי יולדות אחת אחרי השניה.
חברה טובה צריכה ללדת אוטוטו וחשבתי שמבקום המתנות הבנאליות משילב אני אנסה לעשות אולי איזה משהו מקורי יותר ולערוך סט צילומים לצאצאית החדשה (ברגע שתהיה פוטוגנית ותאבד את מראה ה"יצאתי כרגע ממכונת כביסה").

כמה שאלות:
1. מתוך שלושת העדשות הרשומות מטה - איזו הכי כדאי? אשמח גם להסבר מדוע
2. טיפים כלליים לצילומים פורטרטים ותינוקות? קראתי קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע עוד
3. איפה מומלץ לערוך ולהדפיס את העניין אח"כ למעין ספר? עשיתי ספר בלופה להורים שנה שעברה ויצא מעולה, אבל אם יש לכם רעיונות יותר טובים, אשמח

הגלריה שלי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2008, 12:43
צלמית המשתמש של -mAoz-
  משתמש זכר -mAoz- -mAoz- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.09.06
שלח הודעה דרך MSN אל -mAoz- Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kontsy שמתחילה ב "בחירת עדשה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Kontsy
אז ככה... הפקולטה לרפואה מעולם לא הייתה פוריה יותר וכמה חברות שלי יולדות אחת אחרי השניה.
חברה טובה צריכה ללדת אוטוטו וחשבתי שמבקום המתנות הבנאליות משילב אני אנסה לעשות אולי איזה משהו מקורי יותר ולערוך סט צילומים לצאצאית החדשה (ברגע שתהיה פוטוגנית ותאבד את מראה ה"יצאתי כרגע ממכונת כביסה").

כמה שאלות:
1. מתוך שלושת העדשות הרשומות מטה - איזו הכי כדאי? אשמח גם להסבר מדוע
2. טיפים כלליים לצילומים פורטרטים ותינוקות? קראתי קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע עוד
3. איפה מומלץ לערוך ולהדפיס את העניין אח"כ למעין ספר? עשיתי ספר בלופה להורים שנה שעברה ויצא מעולה, אבל אם יש לכם רעיונות יותר טובים, אשמח

1. כשאחיין שלי נולד התחלתי לצלם אותו עם ה-50 מ"מ 1.7, תוך ניצול התאורה הקיימת, משתי סיבות: א. כדי לא להבהיל אותו עם פלאש. ב. בגלל תנאי התאורה הלא אופטימליים.
לאחרונה התחלתי לצלם אותו גם עם הקיט (ועכשיו, כנראה אעבור ל-24-105 החדשה) ופלאש מוקפץ.
2. כלל ראשון - לצלם מגובה העיניים.
תאורה - מומלץ להשתמש בתאורת חלון. אם אין חלון או שאין אור יום, ניתן להשיג אפקט דומה עם פלאש מוקפץ מהצד ומעט למעלה (לפעמים אפילו קצת אחורה), כמובן בתנאי שיש תקרה וקירות בהירים בסביבה.
כשמצלמים תינוקות, כדאי שיהיה עוד מישהו (או משהו) שיעסיק את התינוק (או אפילו יצחיק אותו), אחרת הוא סתם יבהה במצלמה במבט של שוק.
3. יש עוד אתר המציע שירות דומה ללופה, אך אינני זוכר את שמו. המחירים פחות או יותר דומים (לפעמים יתרון לזה, לפעמים להוא). לגבי האיכות, ראיתי רק תוצאות של לופה, וגם זה לא הרבה.
בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר