|
06-10-2007, 08:23
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
עכשיו אני
שם: מריאל
מקור הכינוי: השם שלי.
הסיבה למקור הכינוי: אמיתיות וכנות: כשאני באה לכתוב פה או בכל מקום אחר באינטרנט, אני כותבת את האמת הכי כנה והכי אמיתית שלי, וזו אני. לא אף אחד אחר. לפעמים אני כותבת דברים שלי שהם נורא אינטימיים, ויש דברים שבחלקם אני מתביישת שכולם ידעו, אבל זו בכל זאת אני, כולי, כל האמת מול העיניים, ולקחת כינוי זה נותן לי אישית הרגשה של הסתתרות.
גיל + ת.לידה: 7.11.1970 אוטוטו 37
מקום מגורים: חולון
מוזיקה: פופ, רוק, דיסקו, כל השירים בלועזית שהם משנות ה-80 ומעלה, מוזיקה קצבית, מוזיקה עברית - לפי השיר, אין קטיגוריה, מוזיקה ערבית - בלאדי, מוזיקה קלאסית - הכל.
אוכל אהוב: משתנה כל תקופת זמן. מה שאהבתי פעם אני לא אוהבת היום, ותהיה תקופה בעתיד שאחזור לאהוב אותו.
סטייה/ שריטה שלך: התנהגות והתלהבות מכל דבר קטן כמו ילדה קטנה.
שיר אהוב במיוחד: יש שלושה שירים בערבית שאני לא יודעת איך קוראים להם, שירים מסויימים של שלמה ארצי ואסף אמדורסקי ממש עושים לי את זה כל פעם מחדש כשאני שומעת אותם
אם הייתי חיה, הייתי: לא הייתי חיה, הייתי רוח (לא רפאים, אלא רוח - יסוד אוויר, אחת מארבעת האלמנטים: רוח, אוויר, אדמה, אש). למה רוח? כי אני אוהבת דברים מהירים עם אקשן וקצב, וכשאני מרגישה טוב עם עצמי, אני מרגישה כמו רוח שנעה ב-240 קמ"ש.
אומרים עליי שאני: מי אומר? האוהבים או השונאים? יש לי אהבה אינסופית לעולם, אני אוהבת כל דבר קטן, אפילו דברים פשוטים מאוד, אופן חשיבה שונה מהאחרים, חכמה, יש לי כישרונות ולכן אני מבוזבזת, אחראית, מסודרת.
סוד אפל: מרגע שראיתי את הסידרה ניקיטה לקח לי זמן להודות שאני אוהבת מניפולטיביות. ואם אני אוהבת את זה, זה אומר שזה נמצא בתוכי, והיה קשה לי להודות בזה. בשנתיים האלה גיליתי שאני באמת מניפולטיבית, והעיניין הוא שזה יוצא עכשיו החוצה ממש חזק. אבל אל דאגה ח'ברה, כרגע אין לי שום אינטרסים, והאינטרס היחיד שלי הוא להשתמש בכישרון הזה לטובה, לשמח אנשים, להראות להם נקודת מבט אחרת שהם לא חשבו עליה, לעודד אותם ולרומם את רוחם. בקיצור: לעשות טוב לאנשים. לצערי הסנדלר הולך יחף ואני לא יכולה לתמרן את עצמי.
חבר/ה: אין. אני לא יטודעת אם זה לצערי או לשמחתי. לצערי - ברור, אבל לפעמים זה לשמחתי כי אני באמת לא יודעת אין חבר ייכנס בלוח הזמנים הצפוף שלי, אני לא יודעת איך אני בכלל אוכל להתרכז בעבודה אם אני כל היום אחשוב עליו וארצה כל היום להתמרח עליו. בעייה. אבל כשנגיע להר (נו, מתי מגיעים כבר? אני חסרת סבלנות) - נחצה אותו.
צבע אהוב: כל הצבעים חוץ משחור, שיש לי רגשות מעורבים כלפיו.
עבודה/לימודים: עובדת. עוזרת מחקר בתנ"ך+מעמדת.
תחביב: יצירה, קריאה, קורסים - ריקודי MTV, ריקודי בטן, טאי צ'י, צ'י קונג, פורומים
בע"ח (איזה יש או הייתי רוצה שיהיו): אני פוחדת מבעלי חיים. אבל יש חתולים בבניין שאנחנו נותנים להם לאכול ואני אוהבת את כולם.
באילו ארצות ביקרתי: רק ארצות הברית, ברוקלין. אבל מבקרת הרבה פעמים בארצות לא נודעות ובמקומות שאני לא מכירה במרחב החלום (לא זה בהקיץ, אלא זה כשיושנים בלילה).
שאיפה לעתיד: יש הרבה. להגשים חלומות, בעל שיש בינינו זוגיות מדהימה ואהבה אדירה אמיתית, משפחה, תקווה מוסתרת לילדים, לעבוד על, לשנות את, לקבל את, לאהוב את עצמי. להיות מאושרת, להתקדם מבחינה רוחנית, ללכת בנתיב הרוחני הנכון לי, להשתפר בכל הקורסים האלה שאני לומדת, לעמוד באחריות שניתנה לי בעבודה, לא להיפגע. אני יכולה להמשיך את הרשימה עד אינסוף.
דמות מוערצת: מדלן מהסידרה ניקיטה.
מהו כלי תחבורה שלי?: רגליים, אוטובוס, הורים שמסיעים אותי לכל מקום.
חבר/ים בפרש אהוב/ים: אין לי כאן חברים... שהם צבועים, אינטרסנטיים או כל תכונה שלילית אחרת שרצוי שלא תהיה בין חברים. אני אוהבת כאן את כווווולם!
פורומים בפרש שאהובים במיוחד: כתיבה וספרות ומה שבלב. אולי יהיו בעתיד עוד פורומים כאן שאוהב.
פרויקט שיצא לי להשתתף בו או לעשות אותו (או כזה שבתכנון): העבודה שאני עובדת בה היא פרוייקט אחד גדול. פרוייקט אחר אישי הוא עבודה עצמית, לראות את היופי בכל, ולאהוב כל דבר קטן על פני האדמה הזאת.
משפט מחץ לאומה: אני אוהבת אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|
|