22-04-2008, 21:42
|
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר
|
|
חבר מתאריך: 02.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי סיגינט
אתה בוודאי מבין שכתיבה "אינטרנטית" איננה דומה לכתיבה מחקרית או אקדמית מקיפה. בוודאי. אולם טענות מהותיות דורשות הבהרה, גם להדיוטות. כ
(הדוקטורט שלי - שזכה לציון "מעולה" אגב - נוגע במשטרי הבעת' בסוריה ומקיף כ- 500 עמ' וכך גם עבודותיי בלימודי משפטים נגעו בחוקי ובחוקות הסוריות השונות) תוכל גם לבדוק ולגלות כי אני הראשון שחשף מסמכי "שטאזי" הנוגעים לפעילות המודיעין של המשטר בסוריה בסוף שנות השישים. (את התואר השלישי קיבלתי, אגב, בגיל 25 וחצי...) ברכותי. לדידי אין זה מעלה ואין זה מוריד, ואם כבר, כאיש האמון על מחקרים, ראוי לבדוק את העובדות בטרם פרסומן.
מכל מקום, הערותיך נכונות ומחכימות אך אני, לצערי הרב, מוגבל במקום וברוחב היריעה והעומק האינטרנטי. אני מקווה שאינני מזהה נימה של כעס קל או דבר מה אחר בכתיבתך (שמקורו איננו ברור לי שהרי אין ביננו היכרות אישית מוקדמת) ואם כן, אני מצטער על כך. אתה צודק, ואכן אין נימה של כעס קל או מעבר לו - מדוע עלי לכעוס על הדברים או עליך?
אני רוצה להוסיף לסיום כי מאז ומתמיד הערצתי פירגון ומקווה כי גם אתה מעריך תכונה זו. בהחלט. אני מציע לפרגן גם למי שהידיעה מבוססת - בחלקה לפחות - על עבודתו של אדם אחר (אוקונור). מעבר לכך אני חושש שמטעמים שאינם ברורים לי אתה נוקט בטיעון אד הומינם, ועשיתי לי כלל לא להתעמת עם טיעון זה.
בכבוד רב, אהרון (סיגינט)
|
השאלה היא למי אתה פונה באתר - ל"עמך", למתעניין המשכיל במקצת, לאיש המקצוע, לחוקרים אקדמאים? אינך יכול לקלוע לרמת הכלל, זה ברור. אבל כתיבה ברמה נמוכה מראש, מפריעה למי שמבין. ומי שאינו מבין, יצא נשכר מהסברים ומ"התאמצות" לקרוא טקסט ברמה גבוהה. לא ביקשתי מראי מקום והערכות שוליים (למרות שזה יכול להיות מועיל), אלא כתיבה שתכבד את הקורא כפי שתרצה שיכבד את הכותב.
נערך לאחרונה ע"י טל ענבר בתאריך 22-04-2008 בשעה 22:02.
|