27-04-2008, 12:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.01.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "שאני אספר לך איך נראה היום קול"ה שלי במוצב בהר דוב?"
אהה .... וזו הסיבה שלחיזבאללה היו מערכות האזנה, כי הרועים שלהם ראו הכל כל-כך טוב עד שהחבר'ה בהאזנות יכלו להתפנן על שמיעת אום-כולתום.
אז בוא נראה מה אפשר ללמוד רק מההודעה האחת הזו שלך (אחת מתוך ......).
ציטוט:
במקור נכתב על ידי agent_amos
זה התחיל בהליכה למטווח של 10 ק"מ כמעט כל כיוון עם ציוד מטווחים עליך,
אתם מקיימים מטווחים בזמן השהות בקו (מעיד על שמירה על כשירות), המטווח נמצא כ- 10 ק"מ מהמוצב שלך והולכים לשם רגלית (אפשרות לביצוע פיגוע/מארב על הדרך).
המשיך בזה שלנשק שלי היה קצה מהלך ואז כולם מאשימים אותך שאתה לא רוצה לעלות משימות בגלל זה אתה יורה ומסובב סתם קליקים,
זה מעיד על רמה נמוכה למדי של אחזקת נשק, על מצב הרוח הכללי (די בזיוני ושבוז) ועל כך שכוח האדם נמצא בתת-תקן לעומת המשימות, ולכן ישנה התמרמרות כאשר מישהו לא רוצה לצאת.
המשיך בהליכה חזרה למוצב ריבון,חזרה לטוליפ ברגל ורק אז משם טיולית שהורידה אותנו לשעה בקניון קריית שמונה.
פה אתה מציין אילו מוצבים מחזיקה היחידה שלך (שאת זהותה אנחנו יודעים כמובן משיטוט מהיר בהודעות הקודמות שלך), ושוב מעיד על תנועה רגלית רבה שמאפשרת תכנון עתידי של מארבים תוך ציון ציר תנועה.
|
אפשר ללמוד המון מההודעות שנכתבות כאן בפורום, כולנו חוטאים בכתיבת דברים שאצל הצד השני משלימים פיסות קטנות בתשבץ. אבל לא צריך ממש להאכיל בכפית .....