25-04-2008, 23:37
|
|
|
חבר מתאריך: 06.09.07
|
|
טוב תקשיבו, החייל ששיתף פעולה עם הכתב הזה אני מכיר אותו מקרוב הוא איתי בכיתה.
בכל אופן, על כל מי שמסופר בכתבה , על אותם החיילים עם הבעיות הנפשיות וכו' שתדעו זה חיילים שרוצים לצאת לרוב מקרבי, ומה לעשות לא תמיד אפשר בשניה שמבקשים אז הם מתחילים לעשות בעיות. מהיכרות אישית עם מפקדים בחטיבה, באמת אחלה מפקדים, כל מפקד משתדל במקסימום שלו בשביל כל חייל באמת !!!.
על הכתבה, אותו בחור מלביא שירה לעצמו ברגל זה באמת מקרה קיצוני , אני גם זוכר את זה .
באותו ערב חזרנו מהשטח לפלוגה (אז בפלס) פתאום שמענו יריה רצנו לפלוגת לביא ראינו שחייל ירה לעצמו ברגל, בהתחלה חשבו זה פליטת כדור, אבל עשו תחקירים התברר שהוא ירה לעצמו בכוונה ברגל.
גם לגבי זה שבאמצע מסע נשבר וטען על עצמו את הנשק, גם חייל שבטח רוצה לצאת מקרבי.
ואני שמעתי בכלל על חייל שבאמצע שיחת מחלקה כשקיבל שבת טען את נשקו ואיים להתאבד אם יקבל שבת.
בכל אופן, סיפורים כאלו תמצאו בכל מחזור גיוס, בכל חטיבה. תמיד יש את האנשים האלו. ויש המון מקרים כאלו בכל הצבא. אותם אנשים פשוט רוצים לדפוק את המפקדים ,מנסים לכבול אותם וכאלו אז הם בדרך מוציאים שם רע לחטיבה וחבל. תכלס זו חטיבה חדשה, אחרי הכתבה באילנה דיין ועכשיו הכתבה הזו זה לא עושה טוב לשם של החטיבה.
אני אומר לכם זו אחלה חטיבה, וכתב רציני צריך לעשות כתבה על היתרונות בכפיר, על היחס לחיילים, על המפקדים שמשקיעים כל רגע נתון בחיילים, ביציאות, באימונים הקשים והאינטנסיביים. כל זה יתרונות, שהכתבים יפסיקו לעשות שם רע ויחפשו קצת טוב , יפרסמו על החטיבה קצת טוב לא יזיק לאף אחד.
אני בטוח שגם בגולני ובגבעתי ובנחל יש חיילים שנשברים ורוצים לצאת מקרבי ועושים שטויות. אבל אף אחד לא מפרסם את זה בעיתון. לפי דעתי זה גם לא דבר שצריך להופיע בעיתון, הרי איזה תחושה זה נותן להורים של כל אותם החיילים בחטיבה .
תחשבו על זה...סה"כ חטיבה מעולה ואם מישהו רוצה לשמוע דברים טובים עליה שידבר איתי !
|