24-02-2012, 08:52
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
אדרבא- ויסלחו לי כולם על ההפרשים בתגובות שלי, הגשם כנראה החליט להפיל לי את האינטרנט,
האשכול הזה הוא למעשה הוכחה חותכת למה שאני טוען-
הנה אתה מגיע לכאן עצמאית, כביכול כדי להביא את הדיון בפני שופטים, ללא תיאום עימי או הסכמה כמובן ושוטח בפני שופטי הפורום את טענות שני הצדדים, עד כאן תמוה אבל בהחלט לגיטימי.
מתוקף היותך צד סובייקטיבי לחלוטין בדיון אתה כמובן מסלף את דברי כדי שיתאימו למטרה שלך, כמובן אי אפשר לצפות למשהו אחר שהרי אתה מעוניין שצד אחד "ינצח" אז איך אפשר לצפות שתציג את דברי כראוי?
אבל זה אפילו לא החלק הגרוע ביותר- כי את דבריך של עצמך עיוותת בצורה פושעת (כן, כן) וסירסת על-מנת שלא להקים את הפורום נגדך, דברים איומים שאמרת ששיאם השוואת האצ"ל לחמורים שבאויבי ישראל וכשרציתי לוודא שאתה באמת מתכוון לדברים שאמרת ושלא נאמרו ברגע של פזיזות או קלות דעת אפילו הגדלת להגיד שהחמאס צריך ללמוד מהאצ"ל, מכל זה נותר "חלק מפעולות האצ"ל היו פעולות טרור", מעניין.
אבל כמובן, כמו במקרה הגדול שאנחנו מדברים עליו- גם במקרה הקטן ההגיון והמציאות משחקים אך תפקיד שולי, אתה מגיע מעמדת "פותח האשכול" ו"מיישב הסכסוך" ואני מקסימום אתפס כאיש המשוגע שעומד ברקע, צועק ומנפנף בידיים.
כי הרי למי יש כוח לנבור באמת? וראה אפילו קישור לדיון המקורי לא הבאת אלא קיווית שכולם ייתחסו לדבריך פה כאל תורה מסיני.
נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 24-02-2012 בשעה 08:55.
|