10-08-2008, 16:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
- כותרת עניינית ! לתשומת ליבך בפעם הבאה.
- אתה מכין את הרביולי לבד ? אם כן, אז אפשר לשמור אותם מקומחים ומופרדים על ידי נייר או ניילון נצמד במקרר או להקפיא אותם.
אם אתה לא מכין לבד אלא קונה מוכנים, הם לרוב מגיעים מצוננים ודורשים בישול קצר ולכן איני מבין מה הבעיה לבשלם באותו יום.
בכל מקרה, לא לערבב עם הרוטב, את הרוטב ניתן לשמור במקרר, לחמם לפני ההגשה ולהוסיף לרביולי. _____________________________________
הבלוג : http://www.Ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff
© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי
|