07-04-2008, 18:18
|
|
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
אני מבין את התשוקה להיראות כנאור בעיני עצמך. הבעייה שאין לה קשר למציאות אובייקטיבית
להתאבדות עם מטוסים (או בלעדיהם) אין קשר לדת האסלאם. זהו משפט שכל-כולו פוליטיקלי קורקט,
שאמנם מצטייר כנאור מאוד, אבל לכתוב אותו ב2008, נראה אבסורדי עד אימה. עם כל הכבוד, אם יישב
לידך יפני במטוס/אוטובוס, אתה לא תקדיש מחשבה נוספת לשאלה מה יש לו בתיק. עם יישב לידך ערבי
מזוקן עם תיק גדול, אתה תקדיש גם תקדיש מחשבה לסוגייה זו - למרות שלפני 63 שנים היו המוני
קמיקזות. אני אפליג ואציין שגם אם אדוארד קוזנצוב האיום בכבודו ובעצמו (חוטף המטוס מלנינגרד) יישב
לידך במטוס, אתה ממש לא תחשוש לגורלך...
כ-ל הראיון של מור עם הסטון היה ערוך, והטענה שלך כאילו אתה יכול לזהות מתי קטע לא נערך, אמנם
ממלא את לבי בדיצה, אבל אז אני נזכר שאתה גם לא ידעת שמדובר בתועמלן, וכל הדיצה מתפוגגת
ומוחלפת בתחושת החמצה ששוב כשלו הנאורים בניסיונם להשחיר את הגזען החשוך והנפשע הסטון...
מאחר שאתה מודה שאתה טוען שהשיטה בארה"ב דחפה לפשע, הרי שאין לי מושג למה התרגשת
כשציינתי זאת...
ראשית, בצרפת יש פחות ערבים מאשר פה (אתה מתבלבל בין מסלמים לערבים, וזה מאוד לא יפה
מצידו של נאור כמוך, להתבלבל בין השניים - עליך להקפיד לזכור שלא כל הערבים הם מסלמים,
ולהיפך...), ושנית, צר לי לאכזבך, אבל בכל כמה חודשים נתפסת שם חוליית טרור מ-א-ו-ד לא
סימפטית. לGIA יש נוכחות קבע בצרפת, ואכן יש שם יותר טרור מאשר בשוויץ, אבל מובן שזה לא
קשור לנוכחות ערבים שם. לא יעלה על הדעת...
באנגליה גם כן יש פחות ערבים ופחות מסלמים מאשר פה, אבל ב7.7.2005 הסתבר להם שגם הלא
כ"כ מעט שיש, זה מספיק בשביל שיהיה בום...
בגרמניה יש נוכחות אסלאמית וערבית פעילה. פעילה מאוד, אפילו - במסגד בהאמבורג התארגנה
החולייה שהפילה את מרכז הסחר העולמי בניו יורק...
בקיצור, ניסית להוכיח שאין קשר בין נוכחות ערבית לטרור, ונתת דוגמאות שמלמדות בדיוק את ההיפך.
אתה אולי חושב שאינך גזען, אבל להיות עיוור לא מעיד על העדר גזענות, אלא רק על העדר היכולת
לראות...
|