05-04-2008, 03:07
|
|
|
חבר מתאריך: 20.11.05
|
|
Good old fansoined CGA/VGA Simulators
אני רוצה להתוודות, הפעם האחרונה ששיחקתי על מחשב שהריץ WINDOWS95 היה בתקופת הצבא שלי, בסביבות 96-97, לאחר מכן פשוט צרכי הצבא היו גדולים עליי והייתי צריך להפנות משאבי מערכת לחרוש את הסימולטור ראלי (2000 אני חושב) ואת Transport tycoon (למי שעוד זוכר את המשחקים הללו..). כיום, אני מוצא את המשחקים ליותר מידי מורכבים, יותר מידי דורשי ביצועי מערכת, שלפי דעתי צריך שרת פיצוץ כדי להריץ סימולטור טיסה טוב.... ולכן פניתי לאפיקים יותר אקזוטיים..
בחיפוש באי מיול, העלתי מן האוב קלאסיקות כגון, F15II, SSN699, והאמת, הזיכרונות פשוט עולים בחזרה ובחזרה.... טיפ קטן, בחנתי את הביצועים על מספר פלטפורמות (XP ו-2003), הביצועים על ה-2003 יותר טובים וקרובים למציאות לעומת ה-XP שלעיתים המשחק פשוט רץ יותר מידי מהר וקורס לעיתים תכופות.
מה שמזכיר לי, בסביבות 96\95, יצא משחק של MICROPOSE (אני חושב) בשם ATR - Across the Rhine, המשחזר את קרבות ההתקפה והבלימה של הכוחות הגרמנים מול הכוחות האמריקנים בחזית הארדנים ("הקרב על הבליטה" המפורסם), כאשר אני נזכרתי, שהתערבתי פעם עם חבר שלי, שנעשה בדיקה והרצה לתסריט של מתקפה סורית על הגולן, פשוט הפכנו את הצדדים, בנינו שדות מלחמה כגון מתקפה על מוצב ישראלי, פיתה סורית מתקדמת, ושעות שעות של כיף....
אני לא בטוח, אבל האם מישהו ניסה לעשות דבר זה בסימולטור אחר?
|