לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-04-2008, 02:40
  dankom dankom אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.05
לגבי המחיר
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "אלה כל החלקים שאתה צריך? אין..."

ובכן ישנם פריטים שהם זולים יותר בנועה כגון הזכרון(שיש עליו הנחה בקניית הכרטיס מסך) הספק והכרטיס. (בדיקת מחירים לפי זאפ)
אם אקנה את החלקים בחנות אחרת או בשתי חנויות המחיר יהיה כמעט זהה.(עלות שליח כ-35 שקלים)
ההפרש לגבי המעבד הינו: בנועה עולה 1135 בגיבור 1027= 108
לגבי הזכרון: בנועה 375 בגיבור 436 = -61
ספק: בנועה 480 בפוקס פי.סי 551 = -71
כרטיס מסך: אצל נועה 1550 ואצל גיבור 1540 =10
לוח: בנועה 520 בגיבור 452 = 68
מארז: נועה 610 גיבור 587 = 23

סה"כ חסכון של 77 שקלים וזאת בתנאי שאקנה בחנות הזולה ביותר עבור כל פריט (חוץ מנועה) . מה גם שיש להוסיף עוד עלויות משלוח מכל חנות . במקרה כזה של 50-150 ש"ח תוספת (אם בכלל) אני מעדיף לרכוש מחנות אחת (שמקרה זה מדובר בחנות נועה) הכל במרוכז ולקבל את הכל ביחד במשלוח אחד מאשר לרכוש מ2 או 3 חנויות שונות ולקבל את המוצר בזמנים שונים.

אני מתכנן לשדרג את המסך כך שהכרטיס מסך יהיה בניצול מה גם שברזולוציה של 1280X1024 עם פילטרים יש לו יתרון על שאר הכרטיסים החלשים יותר במשחקים עתירי גרפיקה.

יש לי דיסק קשיח וכונן DVD.

לפי מה שהבנתי הספק הזה לא תומך במערך sli/crossfire (לא חזק כלכך) בעוד ש enermax liberty "החלש" ב 200w תומך במערכים. האם 600w זה הרבה יותר ממה שאני צריך ואם כן מה רע בזה. כי לפי מה שראיתי ספקי 400w איכותיים מתחילים מ400ש"ח. מה אני מפסיד מכך שיש לי ספק של 600w במחיר של 400w?

כל המוצרים הנ"ל נמצאים במלאי בחנות כך שאין יותר מדי זמן המתנה העלול להגיע לחודש, כך שאם אני מזמין מחר אני אמור לקבל את כל הרכיבים ביום שני לפי מה שאמרו לי בחנות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-04-2008, 11:00
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי dankom שמתחילה ב "לגבי המחיר"

ZAP הוא לא מקום טוב לבדיקת מחירי מוצרים, כי המחירים שבו לא כוללים את כל החנויות, אלא רק חלק מהן.
אתה מרכיב את המחשב בעצמך? אם כן, אז לדוגמא ב FOXPC אתה יכול לקנות את כל המוצרים מלבד המארז במעט פחות מ 4000 ש"ח, אם תוסיף על זה את קניית המארז מחנות אחרת במחיר של 550 ש"ח (נמכר ב SKYPC) אתה חוסך מעט כסף.
לגבי המפרט עצמו:
ברזולוציה של 1280X1024 אין שום הצדקה לקנות את ה 9800GTX, שהוא בסה"כ 8800GTS 512MB מומהר מעט, אם אתה נורא רוצה כ"כ הרבה כוח עיבוד קנה את ה 8800GTS 512MB, הוא יעלה לך פחות ויתן לך כמעט את אותם ביצועים, אתה יכול לראות שהפרש הביצועים ביניהם הוא כמעט כלום בסקירה הזאת לדוגמא:
http://www.techpowerup.com/reviews/...9800_GTX/1.html

בכל מקרה, גם הוא הרבה יותר ממה שאתה צריך ואפשר להסתפק ב 9600GT או 8800GT לכל היותר.

עד כמה שאני יודע הספק הזה יכול לתמוך ב SLI, CROSSFIRE, אבל זה ממילא לא רלוונטי עבורך כי לוח האם שלך לא תומך באף אחת מהטכנולוגיות.
בשביל כרטיס מסך כמו ה 9800GTX או 8800GTS ה LIBERTY 400W יספיק לך וגם יחסוך כמה מאות שקלים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר