05-03-2008, 12:26
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי עדי-אילת שמתחילה ב "אני בוודאי לא כאן כדי לריב, עם מי שלא יהיה בוודאי לא עם זיו כמשתתף"
לא, הפורום לא שלי במובן של "שייך לי". לא בניתי אותו, אני לא משלם על האיכסון, ואני לא שותף ברווחים. פשוט פרש איננו YNET, וכאן כל מנהל פורום אחראי על הפורום שלו בכל המובנים. הוא מחליט מה יהיו התכנים, מה מותר ומה אסור (בכפוף לחוקי האתר הגלובליים, ולחוקי מדינת ישראל כמובן) במה דנים ובמה לא, מה יפורסם ומה לא וכו'.
בניגוד לYNET, כאן מנהלים לא מקבלים כסף, ותפקידם לא (רק) לשמור על הסדר, אלא להשתתף באופן פעיל בפורום, ולהבין בו לעומק. מנהלים בפרש חייבים להבין בתוכן הפורום שבניהולם, ולהשתתף בו באופן פעיל ביותר. אם הם לא עושים את זה, הם מודחים מתפקידם.
אני החלטתי שהפורום הוא לא רק לעזרה ותמיכה בתוכנות, אלא גם לדיונים בנושאי תוכנה, אינטרנט, וכל תוכן אחר שאין לו מקום בפורומי המחשבים האחרים בפרש.
ואגב, אני לא כופה את דעותי על אחרים. אני לא נועל/מוחק אשכולות בגלל שמישהו כתב דברים שלא נשמעים לי, ואפילו במקרים בהם ניסו לפגוע בי אישית. אתה יודע זאת היטב מהויכוח באשכול קודם שלא מחקתי ממנו מלה. אני לא עורך הודעות של משתמשים בעיקרון, חוץ ממקרים שבהם המשתמש מבקש זאת. וגם אז, ניתן לראות שערכתי. כל פעולות הניהול שלי כאן שקופות לחלוטין לכל המשתמשים, ואני לא מסתיר דבר מאיש.
אגב, לך נמחקו שתי הודעות בפורום הזה, אחת אני לא זוכר כרגע למה, והשניה נמחקה בגלל פרסום פורום אחר.
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 05-03-2008 בשעה 12:31.
|