27-03-2008, 18:26
|
|
|
חבר מתאריך: 02.08.04
|
|
איך אני לא עיקבי ומה אתה לא מבין?
שוב:
כשאני מבקש לקבל מידע במסגרת בט"ש לגבי משהו מסוים אני לא סותר את עצמי.
זהו לא משהו מסווג ברמה שאןי לא"א מושג לעצם קיומה' ואני מבקש מידע ומוסיף "אה' דרך אגב' במגבלות בט"ש כמובן"...
לדוגמא:
אני בא לכאן, פותח או מצטרף לאשכול מסויים ואני כותב "שלום, ברצוני לדעת על יחידה X שמסווגת ואין לא"א מושג על עצם קיומה, אבל אני שמעתי שאכן יש יחידה כזאת, מי יכול לבוא ולנדב לי פרטים. האם למישהו יש מידע? רק יודעי דבר ומבינין בעיניין ונא לשמור על בט"ש!"-
במקרה כזה הייתי מרים גבה ונותן למישהו לגעור בו ולנעול את האשכול.
אבל לשאול על מוצר, אמצעי ותחום מסויים שכבר קיבל חשיפה (ולא מעט), אני לא רואה שום פסול בלשאול שאלות כלליות. הכלי הוא לא סוד, ואשפר לגלוש באתר של ELBIT ולראות מפרט טכני וכו. אני לא שואל איזה יחידות ובאיזה גזרות ולאיזה משימות משתמשים. אני מכיר את הSKYLARK' ואת רכ"ש מקרוב אך עברו כמה שנים (אני כרגע בחו"ל) וענין אותי לדעת עם יש משהו שאפשר להוסיף משהו עניני, או סתם לשמוע תגובות ודעות אישיות לגבי מזלט"ים טקטיים לכוחות היבשה, כל עוד הוא בלמ"סי.
זה כמו שאתה תעיר לי על כך ששאלתי שאלה לגבי מרכבה סימן4, שאכן יש דברים שאין לדבר עליםהם מבחינת טכנולוגיה, חמוש, סד"כ וכו. אבל כל עוד השיחה לא גולשת לתחומים שיכולים לעזור לאויבנו, אין סיבה שלא לדון בנושא.
לגבי העברית שלי:
כבר בעבר הסברתי את בעיית הכתיב כשאני משתמש במקלדת בלי עברית ואני משתמש בזכרון כדי לכתוב ולפעמים יש כמה שגיאות עקב חוסר ריכוז כשאני עובד.
ובנימה אישית:
אם יש לך בעיה בצורת הניסוח שלי, והבעיה שלך מבוססת אך ורק על צורת דיבור פחות רהוטה ומקצועית משלך, ולא מגיעה ממקום פוגעה ומזלזל, אשמח אם תשמור את את זה לעצמך ותתאפק (ואני אומר את זה בצורה מכובדת כשני אנשים בוגרים) ואם זה עדיין בוער לך אז אתה יכול להפנות אלי בפרטי ולהעיר לי ואשמח לשמוע את תענותך.
אני לא יכול ולא להרגיש שתגובה שלך' שהתחיל בתהיה עניינית, שעליה נתתי הסבר, גלשה קצתל נימה אישית שלא עושה דבר חוץ מתגובה אישית בחזרה ולא עוזרת או קשורה לאשכול וסתם נותן לגולש (אני במקרה הנ"ל) הרגשה מזלזלת ומתנשאת מצידך.