לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-03-2008, 19:55
צלמית המשתמש של e13290
  e13290 e13290 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי IROMAN21 שמתחילה ב "חובלים:מגמת שייט VS מגמת אלקטרוניקה"

מכשיר אותך לתפקידים שונים.

הישר מוויקיפדיה:

ציטוט:
מגמת אלקטרוניקה: הכשרה לתפקיד קצין אלקטרוניקה בסטי"ל או בצוללת.

מגמת שייט: הכשרה לתפקיד קצין נשק, או קצין גילוי, ניווט וקשר בספינת טילים (סטי"ל) או בצוללת, או כמפקד דבור או דבורה (כלי הביטחון השוטף).

תאכלס בתור קצין אלקטרוניקה אתה אחראי על מערכות החשמל והל"א בסטי"ל. לוקחים לשם חבר'ה עם ראש ראלי שיכולים למוד חומר מורכב וקשה. החבר'ה של אלקטרוניקה נחשבים לחננות של הקורס בעיקר בגלל המורכבות של החומר שאותו הם לומדים. או כמו שאמר לי מישהו ממגמת אלקרוניקה: בשייט יש לך המון חומר שאתה צריך לשנן, באלקטרוניקה יש לך המון חומר שאתה צריך להבין.

גם מבחינת תנאים בקורס יש הבדל ואלקטרוניקה (וגם מכונה) זוכים ליציאות יותר טובות משייט (במתקדם, בבסיסי כולם נדפקים).

אני לא עוד לא בקורס, וכל מה שאני אומר שמעתי מאנשים ששם... אם מישהו מבין יותר ממני ואני אומר משהו לא נכון, הוא מוזמן לתקן.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-03-2008, 13:35
  hakkinenx hakkinenx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי gwert שמתחילה ב "רשיון להשיט יאכטות"

הבדלי המגמות:

א. אף אחד לא יוצא סיפקר לאזרחות. גם לא מכונה, לא אלקטרוניקה ולא שייט.

ב. ההבדל המשמעותי בין המגמות הינו ברמת הפיקוד שאיתה צריך להתמודד בתפקיד לאחר הקורס. מגמת שייט עוברת קורס פיקודי בעוד ששאר עוברים קורס מקצועי עם נגיעות של פיקוד.

ג.שייט בסופו של דבר מוסמכים להיות מפקדי כלי בט"ש (לא כולם). זהו תפקיד משמעותי מאד בשל העובדה שאתה לבד נמצא בים עם כלי משלך וחיילים שאתה ורק אתה אחראי להם. עובדה זו מאד משנה את אופי ההכשרה שהקורס צריך לתת לאותו ילד בן 18 שתוך שלוש שנים צריך להפוך להיות אותו מפקד כלי בים. יש לזה משמעויות אדירות. רק מי שמפליג על כלי בט"ש לאורך זמן יכולת לדעת על מה אני מדבר.

ג. יש הבדלי תנאים מאד משמעותיים בקורס ממגמת שייט לאחרות. גם ביציאות, גם במגורים ובעיקר ביחסהם עם המפקדים והדרישות שאליהם נדרשים הצוערים להפגין מבחינה מקצועית, אישית, פיקודיתית וערכית.

אם יש עוד שאלות תרגיש בבית...
ישן 28-03-2008, 20:54
  siko5 siko5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
אוקיי
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי hakkinenx שמתחילה ב "קודם כל אומר שאני מאד שמח..."

אז אם אתה הולך להביא תשובה מושקעת, אני כבר אשפוך את כל מה שרציתי לשאול אי פעם...
באיזה שלב אתה נמצא עכשיו?
בגדול, למרות שלא סיימת עדיין וכל זה, אתה מרוצה מהבחירה שלך?
למרות שיש הרבה לימודים בקורס וזה חלק חשוב, אתה עדיין "מרגיש לוחם"? הכוונה שלי - חשבתי ללכת לעתודה לפני שהתקבלתי לקורס, ואני לא רוצה להגיע למקום שהוא אותו דבר כמו עתודה רק עם שם אחר.
עוד משהו - אחרי שמסיימים את השלב הבסיסי, כשמתחילים להתרכז יותר בלימודים, באיזו תדירות יוצאים לים (הפלגות, שהיות וכו') ? ואיך זה עובד - על מה מפליגים?
ושתי שאלות מפגרות:
קיבלת את התלוש הנחה על הנעלי ספורט?
מקבלים תעודת לוחם בחובלים?

ו.... תודה רבה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר