23-03-2008, 18:56
|
|
|
חבר מתאריך: 04.06.07
|
|
חריג יום סיירות
שלום
אז ככה, למי שלא מכיר את הסיפור אז אני אציין שוב את כל הפרטים על מנת שתוכלו לעזור לי:
בשבוע שעבר שלחתי פקס הן למדור סיירות והן ללשכ"ג - מדור רפואי על מנת לקבל יום סיירות מכיוון שכשהתקשרתי למדור סיירות ענו לי שבמחינת נתונים רפואיים אני לא מתאים, יש לי פרופיל 97 עם סעיף ליקוי ראיה קל.
כאמור, שלחתי את אותו נוסח לשני המקומות בו כתבתי שנפלה טעות וכי אכן יש לי ליקוי ראייה קל אבל כזה שמאפשר קבלת יום סיירות. בצו ראשון לאחר הבדיקה צוין שיש לי 1.5 בעין ימין ו - 0.5 בעין שמאל, אני צירפתי לפקס מסמך רפואי מרופא שמאשר שיש לי -1 בשתי העיניים.
גם לרופא בסיכום פרופיל הבאתי את הבדיקה העדכנית אבל אולי הייתה אי הבנה...
והבנתי באופן כללי שעם -1 מקבלים ימי סיירות למרות שזה גם כן נחשב לליקוי ראייה קל.
בכל מקרה, היום הגיע אלי המכתב ממדור סיירות ( אני יודע שזה ממדור סיירות כי גם מצוין התאריך שבו פניתי אליהם וגם למטה רשום מדור סיירות, הטלפון והפקס וכו'...)
זה המכתב:
הנדון: פנייתך מתאריך 17/03/2008.
1. קיבלתי את פנייתך בבקשה לקבל זימון ליום שדה.
2. לא אוכל להענות לבקשתך מאחר ונתוניך הרפואיים אינם עונים על הקריטריונים שנקבעו למיון ליחידות ההתנדבות.
3. ברצוני להביע הערכתי על פנייתך וכן את בטחוני כי המוטיבציה שהנך מפגין תבוא לידי ביטוי בכל יחידה בה תשובץ.
4. בברכת ההצלחה.
כשהתקשרתי היום ללשכ"ג אז אמרו לי "שאין מקום לשינוי פרופיל" לא הבנתי בהתחלה איך זה מתקשר כי לא ביקשתי לשנות פרופיל ולא ביקשתי להוריד את סעיף ליקוי הראייה הקל אלא רק לשנות אותו מספרית כדי שיראו שאני כן מתאים ליום שדה.
בכל מקרה, התקשרתי שוב למדור סיירות והיא אמרה לי להתקשר ללשכ"ג ושם לבקש לדבר עם מישהו ממדור רפואי או/ו לשלוח להם פקס כשהנדון (הנושא) הוא: חריג יום סיירות.
היא אמרה שגם אם תיאורטית אני צודק עדיף לי לשלוח חריג כי בכל מקרה התוצאה היא אותה תוצאה.. ואין כאמור הבדל בין חריג לבין לא חריג...
העניין הוא עכשיו מה כדאי לי לעשות? קיבלתי כאמור תשובה שלילית ממדור סיירות ומלשכ"ג לא קיבלתי כביכול תשובה אבל כשהתקשרתי היא אמרה לי את התשובה אם זאת תשובה בכלל ("אין מקום לשינוי פרופיל")...
עפ"י מה שאני מבין מזה שלמדור סיירות אין את הסמכות לשנות משהו וגם בטלפון החיילת ממדור סיירות אמרה לי שהיא צריכה לקבל את העידכון מלשכ"ג כדי שאני אופיע ברשימה השמית במחשב שלהם במדור סיירות.
האם לשלוח שוב פקס ללשכ"ג - מדור רפואי? ומה בדיוק לפרט שם? הרי שלחתי כבר מכתב עם מסמך רפואי מרופא. לשלוח שוב את אותו הדבר או לנמק עד כמה זה חשוב לי ועד כמה שאני חדור מוטיבציה וכו'.. אבל הרי מדובר במדור רפואי שאותו מעניינים רק נתונים, לא? או לשלוח למדור סיירות ששם אני אוכל לפרט את כל הסיבות.
אז, השאלה שלי היא מה אני עושה מפה? לאן לשלוח ולמי? אם ללשכ"ג אז לאן בדיוק לשלוח ואם לא אז לאן לשלוח?
תודה מראש!
|