לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2008, 18:56
  THDUR THDUR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.07
חריג יום סיירות

שלום

אז ככה, למי שלא מכיר את הסיפור אז אני אציין שוב את כל הפרטים על מנת שתוכלו לעזור לי:
בשבוע שעבר שלחתי פקס הן למדור סיירות והן ללשכ"ג - מדור רפואי על מנת לקבל יום סיירות מכיוון שכשהתקשרתי למדור סיירות ענו לי שבמחינת נתונים רפואיים אני לא מתאים, יש לי פרופיל 97 עם סעיף ליקוי ראיה קל.
כאמור, שלחתי את אותו נוסח לשני המקומות בו כתבתי שנפלה טעות וכי אכן יש לי ליקוי ראייה קל אבל כזה שמאפשר קבלת יום סיירות. בצו ראשון לאחר הבדיקה צוין שיש לי 1.5 בעין ימין ו - 0.5 בעין שמאל, אני צירפתי לפקס מסמך רפואי מרופא שמאשר שיש לי -1 בשתי העיניים.
גם לרופא בסיכום פרופיל הבאתי את הבדיקה העדכנית אבל אולי הייתה אי הבנה...
והבנתי באופן כללי שעם -1 מקבלים ימי סיירות למרות שזה גם כן נחשב לליקוי ראייה קל.

בכל מקרה, היום הגיע אלי המכתב ממדור סיירות ( אני יודע שזה ממדור סיירות כי גם מצוין התאריך שבו פניתי אליהם וגם למטה רשום מדור סיירות, הטלפון והפקס וכו'...)
זה המכתב:

הנדון: פנייתך מתאריך 17/03/2008.

1. קיבלתי את פנייתך בבקשה לקבל זימון ליום שדה.
2. לא אוכל להענות לבקשתך מאחר ונתוניך הרפואיים אינם עונים על הקריטריונים שנקבעו למיון ליחידות ההתנדבות.
3. ברצוני להביע הערכתי על פנייתך וכן את בטחוני כי המוטיבציה שהנך מפגין תבוא לידי ביטוי בכל יחידה בה תשובץ.
4. בברכת ההצלחה.

כשהתקשרתי היום ללשכ"ג אז אמרו לי "שאין מקום לשינוי פרופיל" לא הבנתי בהתחלה איך זה מתקשר כי לא ביקשתי לשנות פרופיל ולא ביקשתי להוריד את סעיף ליקוי הראייה הקל אלא רק לשנות אותו מספרית כדי שיראו שאני כן מתאים ליום שדה.
בכל מקרה, התקשרתי שוב למדור סיירות והיא אמרה לי להתקשר ללשכ"ג ושם לבקש לדבר עם מישהו ממדור רפואי או/ו לשלוח להם פקס כשהנדון (הנושא) הוא: חריג יום סיירות.
היא אמרה שגם אם תיאורטית אני צודק עדיף לי לשלוח חריג כי בכל מקרה התוצאה היא אותה תוצאה.. ואין כאמור הבדל בין חריג לבין לא חריג...

העניין הוא עכשיו מה כדאי לי לעשות? קיבלתי כאמור תשובה שלילית ממדור סיירות ומלשכ"ג לא קיבלתי כביכול תשובה אבל כשהתקשרתי היא אמרה לי את התשובה אם זאת תשובה בכלל ("אין מקום לשינוי פרופיל")...
עפ"י מה שאני מבין מזה שלמדור סיירות אין את הסמכות לשנות משהו וגם בטלפון החיילת ממדור סיירות אמרה לי שהיא צריכה לקבל את העידכון מלשכ"ג כדי שאני אופיע ברשימה השמית במחשב שלהם במדור סיירות.

האם לשלוח שוב פקס ללשכ"ג - מדור רפואי? ומה בדיוק לפרט שם? הרי שלחתי כבר מכתב עם מסמך רפואי מרופא. לשלוח שוב את אותו הדבר או לנמק עד כמה זה חשוב לי ועד כמה שאני חדור מוטיבציה וכו'.. אבל הרי מדובר במדור רפואי שאותו מעניינים רק נתונים, לא? או לשלוח למדור סיירות ששם אני אוכל לפרט את כל הסיבות.
אז, השאלה שלי היא מה אני עושה מפה? לאן לשלוח ולמי? אם ללשכ"ג אז לאן בדיוק לשלוח ואם לא אז לאן לשלוח?

תודה מראש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2008, 20:39
  ido0087 ido0087 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.06.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי THDUR שמתחילה ב "חריג יום סיירות"

הרמתי טלפון למדור סיירות, בשביל להתעניין, שאלתי מה המספר המירבי שאיתו ניתן להגיע ליום סיירות והפקידה אמרה לי "1 ורבע". שזה אומר 1.25.
בבדיקה בצו ראשון שעשית יצא לך 1.5 שזה גבולי- אז פסלו אותך.
כשבאת לסיכום פרופיל- ראית ו-וידאת שהרופא משנה את הבדיקה, ושם את החדשה בתיק הרפואי? כי כשהייתי בסיכום הרפואי, ווידאתי שהרופא יכניס את הבדיקה החדשה לתיק הרפואי ויעדכן אותו.
יכול להיות שעם כל הבאלגן בלשכת גיוס יש להם את הבדיקה הישנה שלך, משמע- 1.5 שזה פוסל.
אם יש לך 1 בשתי העיניים, אין סיבה שלא תקבל זימון ליום סיירות.
לי אישית היתה בעיה עם צוות אוויר, היה לי מספר 0.75 ולא נתנו לי זימון לצוות אוויר למרות שמגיע לי. לא וויתרתי להם ולאחר הרבה כאב ראש קיבלתי את מה שמגיע לי.
או שבאמת עדיף שתבקש חריג, כי חבל על הזמן..
ישן 23-03-2008, 20:46
  THDUR THDUR אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ido0087 שמתחילה ב "הרמתי טלפון למדור סיירות,..."

בדיוק, אתה צודק לחלוטין.. בגלל הבדיקה בצו ראשון אני כביכול פסול.
בסיכום פרופיל ראיתי שהרופא עיין בבדיקה ואמר לי "בסדר גמור" ושינה משהו בתיק, אני מאמין שהוא עידכן את המספר.. אבל העניין הוא שהוא כתב בתיק האישי והחיילת לא הקלידה את הנתונים המעודכנים כי באמת לא ביקשתי.. פשוט שאלתי אותו ואמרתי אם זה בסדר והוא אמר שכן והוא עידכן ושזה לא כזה קריטי (מסתבר שכן) ושבכל מקרה אני אוכל לפקסס ולשנות ולערוך והכל...
וד.א, את המסמך הרפואי לא הבאתי לו והוא גם לא דרש.. הוא פשוט כתב/שיכתב משהו וזהו...

אז השאלה כאמור מה אני עושה? הרי שלחתי בקשה שיתקנו את זה במדור סיירות ובלשכ"ג ובטלפון החיילת אמרה לי: אין מקום לשינוי.
להתעקש שישנו את הערך המספרי כי כשדיברתי איתה הן כולן לחוצות שם ובכמה מקרים שונים אמרו לי: הפרופיל לא משתנה, הסעיף לא יורד או משהו כזה...

אז מה בעצם לעשות?
ישן 24-03-2008, 17:31
  THDUR THDUR אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ido0087 שמתחילה ב "הקטע שהצבא אטום ואין עם מי..."

הדביקה עדכנית יותר מהבדיקה שנעשתה בצו ראשון, זאת אומרת התבצעה אחרי הצו ראשון.. וחתומה כאמור ע"י רופא עיניים מומחה.

שלחתי פקס הן למדור סיירות והן למדור רפואי בלשכ"ג וקיבלתי תשובה שלילית ממדור סיירות כי הבנתי גם משיחה שניהלתי איתם שאין להם סמכות לשנות משהו והם צריכים להתעדכן ע"י המדור הרפואי.
הם אמרו שלא משנה שאני צודק והכל זה צריך להופיע אצלם במחשב ואין מה להוכיח להם..

לא קיבלתי תשובה ממדור רפואי, האם אני צריך לקבל מכתב גם מהם?
כי כשהתקשרתי למס' הכללי של לשכ"ג החיילת אמרה לי שאני כבר אבין.. כי ישלחו לי מכתב הביתה והכוונה למכתב שקיבלתי אבל הוא ממדור סיירות, זה אומר שמדור רפואי לא ישלח לי?!

מה לעשות מכאן?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר