לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-03-2008, 22:03
צלמית המשתמש של puzpuz
  משתמש זכר puzpuz puzpuz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.06
שלח הודעה דרך MSN אל puzpuz
טוב, תשמע, אתה גנבת לי סנדוויץ' אז אני הלשנתי עליך והשהו אותך מבי"ס.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "גם בשל העובדה שהריסת הבית..."

עכשיו בוא נרביץ לאחים שלך.

אתה לא רואה מה לא בסדר פה? מה לגבי שלטון באמצעות פחד? זה נקרא רודנות. זה בדיוק מה שהם מנסים לעשות לנו, וזה בדיוק מה שאנחנו נעשה אם אנחנו נהרוס לו את הבית ונפגע במשפחה שלו רק כדי להראות לאחרים שלא ייתעסקו איתנו. אנחנו נהיה בריונים, אנחנו נהיה חזקים, מפחידים. אנחנו נהיה חיות-אדם, בהמות, אנחנו נרד לרמה שלהם. שן תחת שן, עין תחת עין. למה לא, בעצם? רגע אחד כולם אומרים שהמשטר הערבי הוא פשוט תועבה, רצח, זוועה - וברגע שאחרי, מתנהגים בדיוק אותו דבר. שן תחת שן עין תחת עין, אלימות למטרות הפחדה, אלימות כי אנחנו השולטים... לא מוכר לך קצת?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-03-2008, 10:55
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.07
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי lab123 שמתחילה ב "בוא אני יגיד לך משהו"

ההפך - דווקא פגיעות חזקות - מדרבנות אותם , ואני מאמין שגם נותנים להם יותר מוטיבציה...(תראה את כל הדיבורים שלהם והאיומים לאחר הריגת המבוקש לא מזמן..)

מצטער על הבוטות - אבל תחשוב על חרק - ברגע שאתה פוגע בו עם הנעל - אם הוא מת -פתרת את הבעייה.
אם הוא לא מת - הוא ימשיך לרוץ ולהתרוצץ בבית - ולא נפתרת מהבעייה.

אבל אם אתה נותן לו סיבות והרתעות - שים מסביב לג'וק רעלים או מלכודות - והוא לא יזוז...

לא שחס וחלילה אני משווה בני אדם לג'וקים אלא שאני מתאר גוף שבסך הכל מנסה תמיד לתקוף (אם היה לו אפשרות היה תוקף תמיד) אז לפעמים צה"ל מצליח לחסל את הגורמים - ולפעמים זה לא עובד והגוף ממשיך לתקוף.
ברגע שאתה יוצר לו הרתעות מסויימות - חלקים מהגוף גם יפסיקו לתקוף. הגוף הוא כמובן - הטרור הערבי.
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:58

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר