08-03-2008, 23:38
|
|
|
חבר מתאריך: 05.09.06
|
|
רבין היה אחד מראשי הממשלה הטובים בישראל!
יודע מה? חוץ מאולי דוד בן גוריון או באמת היה רה"מ מוצלח!
אתה יודע כמה עניים היו במדינת ישראל בזמן שלטונו? 500 אלף, אתה יודע כמה יש היום? יותר מ-1.7 מיליון [מגמת העלייה החלה כשנפל שלטון רבין אחרי הרצח].
רבין החל את הסכם אוסלו בו הוא היה בדרכו להסכם שלום! גם אם זה היה בתשלום של הגדה והרצועה [שאגב שילמנו את זה בכל מקרה ואני עדיין משלמים].
רבין היה המלך! רבין החזיק את המדינה והוביל אותה לדרך נכונה.
רבין, הגאון, השקיע בחינוך כמעט אותו הדבר כמו בביטחון, דבר שגרם לישראל להיות בראשי הרשימות העולמיות בלימודים ובחינוך ובתרבות המתפתחת.
למרות שהוא היה שמאלני הוא גם החזיק צבא חזק ודאג לתקוף כמו שצריך כשהיה צריך.
אז אל תבוא לי עם אמרות של אוהדי בית"ר שרבין היה סתם רה"מ כושל וחסר משמעות ותועלת.
אני לא מקשיב לאוהדי בית"ר, זה רק ימניים קיצוניים [אני לא מחשיב את עצמי שמאלני, אך גם לא ימני, אני מודד כל מקרה לגופו ומחליט מה דעתי בכל מקרה, אני לא מקובע על צד אחד] חסרי שכל וחינוך שלא מבינים מהחיים שלהם ויודעים רק לשיר ולקלל ולהגיד שטויות.
היו צריכים לבטל קהל לכל המשחקים של בית"ר לכל העונה לפחות, כעונש על ביזיון רה"מ הטוב ביותר של מדינת ישראל! וביזיון המת.
ויודע מה? עזוב עכשיו את העניין הפוליטי, בוא נדבר על העניין הישראלי.
ישראלים קוראים בוז כאשר עומדים דקת דומייה עבור אדם ישראלי ודגול ומזלזלים בו בצורה מגעילה, יודע מה? אני יותר כועס על מה שבית"ר עשו על רבין מאשר על מה שסכנין עשו על הפיגוע, כי במקרה של סכנין זה ערבים שהם מצדדים בחמאס אז אני לא מצפה למשהו אחר, אבל כאשר ישראלים קוראים בוז לאיש משלהם, לעם שלהם, לרה"מ המנוח שלהם.
תגיד מה שאתה רוצה, זה זלזול וטיפשות לשמה, וחבל שבית"ר לא קיבלו עונש כבד יותר.
יגאל עמיר היה טיפש, וחבל שלא נתנו לו עונש מוות, כי למען האמת הוא אולי הרג "רק" את רה"מ יצחק רבין, אבל לטווח הארוך הוא הרג את מדינת ישראל, ועל זה הוא צריך לקבל עונש מוות.
נערך לאחרונה ע"י alonmore28 בתאריך 08-03-2008 בשעה 23:42.
|