03-03-2005, 21:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.02.04
|
|
הבנתי...
תודה על התשובות גבר..
מה אתה אוהד חיפה?
תשמע, בעיקרון יש לי ככה בעיה, אני, מקצת יהיה בטח קשה להבין את זה אבל אני מנהל חיים מקבילים ברוסיה (אוהב תארץ הזאת, ציוני מכול הלב, אבל גם יש תמולדת שלי שגם אותה אני לא מפקיר)
תראה בעיקרון אין לי אזרחות ברוסיה או משהו, אבל אני טס לשם כימעט כול שנה (בדרכון שלי יש משהו כמו 7-8 טיסות מגיל 10 לרוסיה)
יש לי שם בעיקרון, חברים.. יותר מדוייק יש לי שם גם מישהי (אני מרשה לך לצחוק, אני בן 18, מה אני מבין, אבל עזוב לא נכנס לזה) בכול מקרה, החברים שלי שם, אני מאוד קשור עליהם ואיכזבתי שלא טסתי לפני הגיוס כמו שהיבטחתי והייתי אמור לטוס (לא טסתי ביגלל בעיות בתקציב) בכול מקרה.. קרובי משפחה יש לי שם גם, ודי מספיק (יש קרובים במוסקבה וגם בסנט פטרבורג ובעוד מקומות) אני, מאוד חשוב לי לטוס, לא רק ביגלל יעני אני לא יכול כאילו 3 שנים להיות פה ואז לעשות מה בראש שלי, אלה פשוט אני צריך את הסוויטש הזה כדי לא לשכוח, יעני לא תשפה של הדיבור אלה השפה ומה שיש בראש.. תחשיבה, כי אני, כמו שאני מכיר תעצמי אם אני יוותר על זה, תוך 3 שנים אני יכול לאבד את העניין בזה וסתם חבל שאחרי זה המטרות שלי ישתנו לכיוונים לא כמו שאני רוצה.. (אבל עזוב לא נכנס לזה, אני כתבתץי את זה שתבין פשוט בכללי)
אז בעיקרון, אני רוצה לטוס בקיץ שאחרי הבא (יעני עוד שנה וחצי כימעט, ואני מתגייס עוד 3 שבועות)
חשבתי, ובטח הצבא לא יביא לי מהסיבות שלי לטוס ועוד ככה מוקדם (ד"א גם היה איזה פאשלה שהצבא עשה השנה שטסתי בקיץ, שבאתי להשלים איזה בדיקות בלשכת גיוס והטיפשים האלה "שכחו" להוריד תסטטוס במחשב ו10 ימים אחרי זה הייתה הטיסה שלי, מה שגרם למנוע ממני העלות למטוס (כבר עליתי לדיוטיפרי כימעט ושלחתי מזוודות למטען) מה שעלה לי בלא קצת כסף ו4 ימים מהויזה שלי, אם חושבים על זה, זה יכול להשפיע? לאיזשהו צד?) אז חשבתי להגיד שמישהו מהמשפחה שלי חולה או להישתמש בסיבה כזאת, לדעתך ממה שאתה יודע זה רעיון טוב או רעיון רע?
אני לא רוצה להציק אם השאלות שלי והסיפורים האשיים שלי אבל אני גם מנסה ללמוד לא לעשות פאשלות לפני שאני ננעל על מטרות מסויימות..
ושוב תודה על תשובתך..
|