במקור נכתב על ידי ה"שמל"
עקביות, חבר'ה, עקביות!
הפורום פתאום נעשה ראוי לבדיחה על הפילטר שהופנתה לתקשורת באשכול של ה "לורה".
אשכול שלם (מוקפץ אומנם) אנחנו בוכים על אובדן יכולות הסיור מהפלס"ר, ושאר יכולות היחט"יות לטובת הלוט"ר ה"מגניב"
והנה, משהו הבין את זה, ומתכנן פתרון שיוציא את הגדס"רים מהמרדף אחרי "צורבי דיסקים", בקטביס"טים, ואפילו ילדים טפשים עם קלאצ', וישלח אותם לעלות להתאמן קצת ואנחנו נזכרים לבכות?
החטיבות עולו ועולות להתאמן ב"ה, ואני מניח שבשביל לחזור יכולת הסיור, החבלה(פריצה) והנ"ט שכל הוותיקים פה מתגעגעים אליהן (ובצדק כמובן) צריך להתאמן עוד, עוד הרבה אפילו.
אז מוצאים את הגדס"ר לאימון נוסף, יותר מהרובאים, ולפי מה שאני מבין- בשביל יכולת הגדס"ר המקוריות שכלנו מייחלים להם, זה פשוט נצרך.
אם אני כבר מגיב כאן אני אוסיף מהשהו לאשכול הפלס"ר (זה יהיה מעניין לאחוד אותם...)- בצנחנים, שעל המ"פ שלהם יצא הקצף כאן,
א- הוא כבר לא המ"פ
ב- במסלול של שנה ושתים, היו 5 שבועות לוט"ר בלבד!, שאר הזמן הוקדש לסיור.(נכון לאוג' 06)
הבנתי שהחיילים באמת לא מבינים את זה, ומקטרים שהם צריכים עוד לוט"ר, כי "זה מה שעושים" אבל משהו שם למעלה הבין סוף סוף כמה דברים והמצב משתפר.
ועוד משהו קטן לעופר- אם לא ברור מה תפקידו של כוח שיושב בחטמ"ר ומוכן למעצר\אלמנה\ כל סוג שהוא של מארב\ וכל שאר הפעולות היזומה שכ"כ עוזרת (עובדה!),
ואפילו שיש ימים\ שבועות שלמים של DVD, היכולת הזו של החטיבה בכל רגע נתון להציא את הפעילות הזו, בלי לשאוב כוחות, ולבקש ולתאם, שווה כל דקה שנטחנת בעמדות!
(למען הסר ספק- אני שריונר, גדודניק, ומהצד הטוחן של הסיפור......)
|