01-02-2008, 16:59
|
|
|
חבר מתאריך: 01.02.08
|
|
מוטרדת
מקווה שזהו המקום הנכון להעלות זאת...
בן זוגי ואני התחלנו לצאת לפני מספר חודשים, שנינו בתחילת-אמצע שנות העשרים עם הפרש גילאים של שנתיים, הקשר בינינו נפלא, גם בהיבט הכימיה, הבילויים, העבודה המשותפת, הכל בין שנינו פשוט מצוין ונהיה רציני יותר ויותר מרגע לרגע, אפילו הוא מצידו התחיל לדבר על חתונה בעוד כמה שנים, חיים משותפים וילדים. קשה לדעת מעכשיו אם זה יוביל לשם, אבל עצם כך שהוא מדבר על זה, כבר מראה עד כמה הוא רציני בכוונותיו.
עד כה לגבי שנינו, כל מה שמעבר הוא די בעייתי ובמקום מסויים, לא משנה כמה אני מדחיקה את זה, זה מפריע לי. הקשר בינו לבין הורי מאוד פושר, כשהוא אצלי זה לא מתפתח מעבר לשיחת חולין קצרה ולא משנה כמה אני רומזת לו להיות חביב, להתעניין, לפתח שיחה, זה פשוט לא האופי שלו כי הוא מטבעו די שקט ופשוט לא ממש אכפת לו . מבחינת הוריי זהו אינו מצב אידיאלי, למרות שהם לא מציינים זאת, היו להם קשרים טובים עם בני הזוג שיצאתי איתם לפניו ואני חושבת שזה גם די מפריע להם .
קשה עוד יותר לגרום לו להבין את החשיבות שבכך כי לא הייתה לו מערכת יחסים רצינית ארוכה לפני זו שלנו (או לפחות אחת שמסתמנת ככזאת), אך אם זה ממשיך להיות רציני ויש לו כוונות להפוך את זה ליותר, האם זה לא חשוב שיהיה קשר טוב בינו לבין הוריי?
עד כה לגבי משפחתי ועכשיו לשלו, לצערי המטבע זהה לשני צדדיו, כשם שאין לו נטייה לפתח שיחות עם הוריי, גם להוריו ולאחיו אין נטייה לעשות זאת עימי. הם אמנם מאוד נחמדים, מארחים אותי יפה ואפילו קנו לי מתנה ליום ההולדת, אך עד כה לא התפתחה שום שיחה של התעניינות מצידם. קשה להגיד אפילו שהם מכירים אותי, אולי רק ניזונים מסיפורים שלו, אם הוא משתף אותם .
אני יכולה רק לשער שהדבר נובע מכך שהוא הרגיל אותם לזה, אך אני לא רואה שזה קורה עם בני זוג אחרים של ילדי המשפחה, כאילו שאינני מעניינת אותם במיוחד או שהם מוצאים בלהתעניין סוג של חטטנות .
התחושה התחזקה אצלי כשגילינו שחברתו של אחיו לשעבר חזרה אליו והיא הייתה אהובה מאוד במשפחה והם צהלו מאוד לשמוע שהם חזרו, דבר שנראה לי יגרום לי אי נוחות גדולה להיות במחיצתה ולראות את כל האהבה הזו הולכת רק לכיוונה .
שקלתי לשוחח איתו על כך, אבל אני לא רואה איך ניתן לשנות מצב שכזה. זה כואב לי יותר כי עם בני זוג אחרים זה היה אחרת, היה קשר נפלא ביני לבין בני המשפחה כבר מההתחלה, אהבו, העריכו והתעניינו בי וזה הלך מצוין לשני הכיוונים, רק שמעולם זה לא היה רציני כמו הקשר הזה .
מה דעתכם ומה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב?
|