30-01-2008, 18:57
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.07
|
|
berline
אוקיי , כעיקרון לא היה טיול שמיועד לבילויים , נסעתי לבקר משפחה בברלין .
אבל... עם בת דודה שלי יצאתי להרבה מועדונים עם החברה שלה , שברלין שופעת בהם. רובם היו קרובים לבית של משפחתי , באיזור מרכז העיר המזרחים והמערבית , המועדונים שם ממש על רמה , מוזיקה עולמית מעולה , בירות מעולות (ופשטיינר ממש טובה , מומלץ) ובנות.. אח . .השיקסע'ס זה משהו טוב..
הכרתי הרבה אנשים שממש התחברתי איתם , ואני מתכוון לנסוע שוב באפריל , שיהיה יותר נעים. בברלין יש הרבה מלונות ובתי הארחה זולים ופשוטים , הממוקמים במיקום נוח. ד"א גם רמת האנטישמיות והיחס לישראלים דיי זעירה ואני מדגיש באופן יחסי לעומת שאר אירופה , למשל בפריז ובלונדון זה ממש בלתי ניסבל , ואני אומר את זה מניסיון , נכנסתי לפאב בלונדון ושהברמן שאל אותי מאיפה אני ואמרתי שאני מישראל הוא כמעט ירק עליי. ברלין גם עיר יפיפיה , נקייה מאוד , ועם הרבה אתרים שווי ביקור.
אין בעיה להתנייד מבחינת תחבורה ציבורים , היו באן (רכבת תחתית) מגיעה לכל איזור ברלין , ועם עדיין התחנה רחוקה יש מערכת אוטובוסים וחשמליות במזרח העיר מופלאה , ככה שמבט מהיר בלו"ז ייתן לך את כל האינפורמציה שאתה צריך , ואתה יכול לסמוך עליו.
בקיצור , אני ממליץ בחום רב לך ולחבר שלך לנסוע לשם , מקום מדהים , לא סתאם היא נחשבת המרכז של אירופה החדש!
|