לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-01-2008, 00:55
  oz20 oz20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.08
מבצע ענני סתיו יצא לפעול אבל נגמר רע.. אני פונה אליכם שתעזרו...

שלום לכל החיילים ... ולכל מי שעומד להיות חייל.... !! שמי ניר אסף... ואני לוחם בסדיר...

אני שואל תצמי... עד כמה חשוב לי הצבא? ... תמיד הייתי בטוח שהוא יהיה שם בשבילי כשיקרה לי משהו... כנראה שזאת הייתה סתם אשליה.. כי מבחינתי אני לא מבין איך הממשלה נוטשת את החיילים שלה...
אני רוצה לספר לכם סיפור..
.9.1.2008
בתאריך הזה צוות של יחידה מטכלית... יצאה לשטחי עזה בניסיון לחטוף מבוקשים
מפקד הצוות היה עוז אוחיון מבאר שבע ... בן אדם מדהים .... אם תורשו לי לומר..
עוז היה בחור שמאוד אהב תחיילים שלו... הוא נתן בישבילם הכל.... אף פעם לא פגשתי בחיי מישהו שמשתווה לו
בכל מקרה בדרכם ליעד הצוות של עוז נתקל בחוליה של מחבלים.. עוז היה הראשון שקם ופתח באש..
כעבור מספר שניות .. עוז לא יכל לירות יותר.. מפני שקיבל כדור ביד ימין ממש 5 ס"מ מעל המרפק.. ועוד שני כדורים לתוך הקרמי שלו... למזלו של עוז כדורים אלו לא חדרו..
בסביבות השעה 4 לפנות בוקר נחת מסוק פינוי .. ופינה את עוז לסורקה ... שם התברר לחבריו ומשפחתו שמערכת העצבים בידו של עוז נפגעה קשה... ושלא יוכל להזיז יותר את אצבעותיו לעולם.. אלה עם כן יעבור ניתוח קשה שהתוצאות מראות שיהיה שלילי ועקב זה יצטרך לכרות את כל היד..
אומנם הצבא מספק לו תכסף של הניתוח ומודה להשלכות שלו... ולא מוכן להטיס את עוז למכון מיוחד בבלגיה שיכול לעזור לו מאוד ולממן את הניתוח הזה..
מה שאני מבקש ממכם זה דבר קטן.. באמת שזה לא דבר רציני לבקש ואני מבקש שתקראו כמה פעמים תסיפור שלי ותנסו להבין מה עוברת המשפחה שלו ...

הצוות של עוז הקים קרן למענו ... לקרן קוראים " עוז יהיה חזק"
אפשר לתרום בכמה דרכים אפילו בהודעת sms ... שלוקחת לכם חיוב רגיל על הודעה רגילה... באמת שזה לא הרבה... מזה הודעת sms בשבילכם..?
אני מבקש ממכם שוב פעם שתתחשבו באחיכם שמגינים עליכם ... ומקווה מאוד שתפעלו למענו..
תודה רבה על הזמן שנתתם לקריאת הסיפור...

לכל מי שמעוניין לעזור לנו... יכול לשלוח הודעה עם המילה עוז... או oz למספר XXXX
שוב פעם תודה רבה... שלא תבינו לא נכון... כל אחד עוזר..!! כל אחד משפיע!!
ציטוט:
הודעת הנהלה:
המספר הוסר עד להוכחת אמינות

נערך לאחרונה ע"י יוסיפון בתאריך 30-01-2008 בשעה 01:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-01-2008, 01:50
  5416רמי 5416רמי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.02
מבצע ענני סתיו החל ב 1/11/06-7/11/06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "גם לי היתה בעיה באמינות ובגלל..."

אזור: עזה
תאריך: 30.10.2006 - 8.11.2006

מבצע ענני סתיו הוצא לפועל בתקופת הסתיו של 2006 על מנת לפגוע במחבלים, תשתיות טרור ולצמצם את ירי הקסאמים לעבר שדרות. במסגרת מבצע זה נכבשה כליל לראשונה העיירה בית חאנון תוך כדי לחימה עזה מבית לבית עד אשר הגיעו כוחותינו לפעילות חופשית בה. במבצע זה חוסלו 21 מחבלים ונחקרו מעל ל-2000 מתושבי העיירה על מעורבותם בפעילות חבלנית. כמו כן נסרקו מעל ל-2000 בתים ונתפס אמל"ח רב.
במהלך הלחימה בהיתקלות באויב מטווחים קצרים נהרג לוחם מיחידת עוקץ, קיריל גולשין ז"ל, שלחם לצד לוחמינו ונפצעו קל מספר לוחמים נוספים מהחטיבה.

http://www.givati.org.il/show_item....mtype=3&prm=t=3
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר