26-01-2008, 18:27
|
|
|
חבר מתאריך: 19.09.05
|
|
אני מקווה שעוד תקרא את זה לפני שאתה נוסע מחר
לגלילות אפשר להגיע בכמה דרכים:
1. להגיע לסינימה סיטי ומשם לקחת אוטובוס. אני לא זוכר איזה קו זה, אבל אתה תראה המון חיילים עם כומתות ירוקות הולכים לשם.
2. מרציפי האוטובוסים שליד תחנת הרכזת (נדמה לי מרכז) הולכים עד לכביש הראשי. גם שם יש אוטובוס שמגיע מאוד קרוב לבה"ד. גם שם תראה המון חיילים מחכים ותזהה את זה.
3. להגיע ברכבת לתחנת הרצליה. אתה עובר את המנהרה ויוצא. פונה ימינה ושם יש כל בערך 15-20 דקות הסעה למפקדה. נכון, זה למפקדה ולא לבה"ד, אבל כשאין ברירה אז אין ברירה ולוקחים את זה. תדאג שלא ישימו לב שאתה לא מהמפקדה. חלק מהנהגים לא עוצרים גם בבה"ד אז ההליכה מתארכת בעוד שתי דקות, אבל זה ממש לא נורא.
את המפקדה אתה תזהה. בניין ענקי מצד שמאל. אז אתה פונה שמאלה ולא ימינה. תלך ישר עד שתראה מצד ימין חנייה קטנה ואחריה גדר ברזל - זה הש"ג. אתה תכיר אותו מקרוב מהשמירות.
להגיע לבה"ד זה הליכה של איזה 10-15 דקות. מהש"ג תלך הרבה הרבה הרבה ישר .עם הכביש. הוא מתעקל קצת וכאלה, אבל פשוט תמשיך איתו. אתה תעבור ליד כל מיני שלטים ושם גם יכוונו אותך. בסוף יש עוד גדר, שזה הבה"ד ויש למעלה שלט ברוכים הבאים לבה"ד 15 - אז ברוך הבא.
האוכל על הפנים. תתכונן לזה. עד כמה שאני יודע הבנים באמת עדיין ישנים באוהל, אז תביא בגדים חמים ללילה. וגם אוכל, תביא קצת דברים טובים מהבית כי בארוחות לא תצא עם טעם טוב.
הלימודים הם מהבוקר (קמים באיזה 5 וחצי עד 6 למסדרים והכל) ועד הלילה (בערך 22 וחצי).
סך הכל זאת תקופה כיפית בבה"ד. תהנה ממנה. במיוחד אם הקורס שלך לא מהארוכים.
ובהצלחה!
|