15-01-2008, 21:21
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.06
|
|
נקבע לי יום מיון בתל השומר לחובלים.. מה מצפה לי שם?
אהלן חברים,
בשבוע שעבר סיימתי יום סיירות בווינגייט, שבסיומו זכיתי לקבל המשך מיונים לחובלים.
נקבע לי לעוד יומיים 17.1 יום מיונים בתל השומר, מבחנים פסיכוטכניים כאלה אני מתאר לעצמי שאתם יודעים בבירור על מה מדובר ולכן אני שואל אתכם פה, רציתי לדעת מה מצפה לי שם?
הבנתי שאני אשאל על מושגי יסוד של חיל הים, כל מיני מושגים שקשורים לספנות וכאלה.. מישהו יכול אולי לתת לי דוגמאות למשפטים כאלה ואחרים שאני רוב הסיכויים אשאל עליהם? ואם יש לכם אתרים מסויימים שאני יכול לקחת אותם כמקורות מידע לכל מה שהולך לקרות לי שם זה יהיה מעולה. חשוב לי מאוד לעבור את זה.
הבנתי גם שאני אצטרך לציין תכונות רעות וטובות. איזה תכונות רעות אפשר לציין? אני יודע שזו שאלה שאני אמור לענות עליה מה שאני מרגיש, אבל אני באמת (בלי להשתחצן או משהו..) לא מוצא תכונות רעות יותר מאחת, לפחות כזו שאני יכול לציין בלי להיפסל בגללה.. מה אתם חושבים שאפשר להגיד שם? ואל תגידו לי "פרפקציוניסט" כי אף אחד כבר לא אוכל את השטות הזאת...אני אצטרך מאוד את ההמלצות שלכם ואת המידע שלכם.. אני יודע שזה פורום מעולה לשאול בו את השאלות האלה. מצפה לתשובות מכם חבר'ה, לפי מה שראיתי אתם לא מאכזבים! הבנתי שיש גם שאלון מידע כללי כזה, אשמח אם תתנו לי עליו מידע ועל השאלות ששואלים בו.
תודה רבה!!!
|