04-01-2008, 12:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gilgamesh
א. בדמורקטיה אמיתית, רק אני קובע מה מותר לי לומר, אני ולא אתה.
|
לא, לא ושוב פעם לא. בדמוקרטיה הרשות המחוקקת קובעת את גבולות חופש הביטוי ע"פ העקרונות של טובת הכלל, הגנה על מיעוטים ו"דמוקרטיה לוחמת" (באם יש בכך צורך). אם רק אתה קובע מה מותר לך זו לא דמוקרטיה, זו אנרכיה.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gilgamesh
ג. ייהוד שטחים, היא גם ציונות וגם בטחון טהור. אם יש לך בעיה עם זה, אז צריכה להיות לך בעיה יסודית עצם המדינה.
|
תקרא את "אלטנוילנד" שוב - דוגמא אחר דוגמא, מהדמות "ראשיד ביי" ועד לביקור בכפרים הערביים, הרצל דיבר על שילוב של המתיישבים באוכלוסיה המקומית והקמת חברה משותפת.
ב"מדינת היהודים" בפרק "אגודת היהודים ומדינת היהודים" הרצל כותב במפורש "כל אדם חופשי ובלתי מוגבל יהיה באמונתו או בכפירתו כמו בלאומיותו. ואם יקרה שישבו בינינו גם בני אמונה אחרת, בני לאום אחר, נעניק להם הגנה מכובדת ושיוויון זכויות חוקי. כי למדנו את הסובלנות באירופה." (הדגשים שלי).
אז לפני שאתה טוען שהציונות כוללת אחידות אתנית (שלא לומר טיהור אתני), כדאי שתבדוק שוב את העובדות.
וד"א - אם אתה תומך ב"ייהוד שטחים" אתה יכול להיות הרבה דברים, ציוני אתה לא. נכון שהיו ציונים רביזיוניסטים שדגלו בשניהם (בציונות בצורה חלקית), אבל זה שאתה גבוה ורזה לא אומר שגבוה משמעותו רזה.
נערך לאחרונה ע"י cre666 בתאריך 04-01-2008 בשעה 12:54.
|