19-12-2007, 13:53
|
|
מנהל פורום ספורט
|
|
חבר מתאריך: 09.04.03
|
|
מכבי ת"א היום שאחרי: רמאליו ישוחרר, נמני יקבל תקציב, לוני נפרד
במכבי תל אביב המתחדשת מתחילים לעבוד. פדרמן, שמיר ובושינסקי ידונו בסכומים שיוקצו לג'נרל מנג'ר לחיזוק. הבעלים היוצא בקרית שלום: "באתי מאהבה ואני עוזב באהבה". המשך דרכו של מרטינוביץ' בספק
עסקת שניידר, היום שאחרי - הבעלים היוצא של מכבי תל אביב, לוני הרציקוביץ' הגיע הבוקר (רביעי) למתקן האימונים בקרית שלום על מנת להיפרד מהשחקנים והמועדון אחרי 12 שנים.
"באתי מאהבה ואני עוזב באהבה", אמר הבעלים היוצא לעיתונאים הרבים בקרית שלום, "אני מעדיף לא לסכם ולדבר עד שהשרביט יועבר באופן רשמי לאדם שייקח את תפקיד היו"ר. התהליך היה מחייב הרבה עבודה ותשומת לב כדי לראות שהוא נעשה כמו שצריך".
הרציקוביץ' נשאל האם הוסרה אבן מליבו והשיב: "זה מעולם לא היה עליי אבן או עול, היו תקופות קשות והתמודדתי איתם אבל זה חלק מהחיים, אני רוצה לדבר על זה ביום שאחרי. יש אנשים שיכולים לדמיין איך זה ייראה ביום מסויים, אני לא יכול ונצטרך לחכות עד אז".
בדבר אחד הרציקוביץ' היה מאוד נחרץ. כשנשאל האם ימשיך להגיע למשחקי הקבוצה בבלומפילד השיב: "זו בכלל לא שאלה. ודאי שאני אמשיך להגיע". מקורביו של לוני מסבירים שהוא רוצה את הזמן לקצת שקט ומחשבה: "כולם חושבים שזה קל אבל מאוד קשה לו. הוא היה מאוד קשור לקבוצה. קשה לו לראות את עצמו בלי מכבי".
היום צפויה להיערך ישיבת הנהלה רשמית של דיוויד פדרמן, מאיר שמיר, ואביב בושינסקי בה ייקבעו המהלכים הבאים מצידו של הרוכש, אלכס שניידר. מיד לאחר הישיבה צפוי אבי נמני לקבל הודעה על התקציב שיעמוד לרשותו בחלון ההעברות.
מיד לאחר האימון ייצאו שחקני מכבי תל אביב לחופשה של שבוע, כשז'וזה רמאליו אמור לקבל כבר היום את ההודעה על כך שהקבוצה אינה מעוניינת בשירותיו ולא תממש את האופציה עימו.
כעת, מטרת הקבוצה היא להחתים בין שניים לשלושה זרים ולצורך כך החל רודי חדד, היהודי הצרפתי, את הליכי קבלת האזרחות הישראלית. במידה ואכן יימצא זר שלישי מי שימצא עצמו אף הוא מחוץ לקבוצה הוא מילאן מרטינוביץ'.
אוהדי מכבי תל אביב מתכוונים לחגוג הערב את עיסקת המכירה בפאב שבהיכל נוקיה.
http://sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.29797.html
בהצלחה למכבי ת"א וכל הכבוד ללוני הרציקוביץ שבאמת מכר את הקבוצה שבאה הצעה טובה ואפילו נתן למאנה את הכסף שלו בשביל שהעיסקה תצא לפועל
אולי יש קבוצה שתיאבק עם בית"ר בעונה הבאה ?