10-12-2007, 21:08
|
|
|
חבר מתאריך: 31.10.06
|
|
סיכות שאני מחפש
קוראים לי צחי ואני אספן סיכות של צה"ל יש לי משהו כמו 800 סיכות באוסף
מתוקף תפקידי כש.ג. עד סוף שנת 2006 עברו לידי המון חיילים עם המון סיכות מכל החילות והזרועות בצה"ל
חלק מהם נתנו לי את הסיכות שלהם וחלק (גדול) מהם לא
אבל יש שלוש סיכות שאני זוכר שראיתי על חיילים ועד היום אני לא מצליח למצוא אותם בשום מקום אפילו לא תמונה שלהם
עכשיו שאני כבר מיואש אני פונה לחברי הפורום אולי אתם תעזרו לי למצוא את הסיכות שאני מחפש או לפחות תעלו תמונה שלהן כך שאוכל לתת לאנשים הנכונים כדי שגם הם יחפשו אותן בשבילי
אז ככה
הסיכה הראשונה שאני מחפש היא סיכת חימושון הישנה והיא נראית כך : אותו הסמל רק הצורה שונה הסיכה שאני זוכר הייתה רחבה יותר וקצרה יותר
הסיכה השניה היא סיכה שראיתי על חייל שעבר בבסיס הסמל היה דומה לסמל של יחס"ר גבעתי רק שהסיכה שלו הייתה רחבה יותר והיא הייתה צבועה בסגול, את החייל הזה ראיתי איפשהו בין שנת 2005 ל 2006 וכששאלתי את הבן אדם מה זה הסיכה הזאת הוא אמר שזאת סיכה של שועלי שמשון (שזה השם של הגדס"ר - באותה תקופה היה עוד גדס"ר ולא יחס"ר כמו היום) ככה שמי ששירת בגבעתי באותה תקופה ומכיר את הסיכה הזאת מוזמן להראות לי אותה
הסיכה השלישית היא סיכת לוחם נ"מ רק שהסיכה שאני ראיתי הייתה צבועה בשחור במקום בכחול כששאלתי את הבן אדם למה הסיכה שלו צבועה בשחור הוא אמר שככה זה בסיכות של המפקדים
הסיכה הרביעית היא סיכת קורס מכ"ים 02 מוזהבת
אני שירתתי ביחידה שנקראת מג"ל שבה היו עושים קורס מכ"ים לרובאי 02, בסוף הקורס הם היו מקבלים סיכת מ"כ, למדריכים של המ"כים היו אותם סיכות רק מוזהבות כשביקשתי מהם אף אחד לא הסכים לתת לי את הסיכה שלו וככה היא חסרה לי עד היום ואני גם לא מוצא אותה בשום מקום
הסיכה החמישית והאחרונה היא הסיכה של קורס סמב"ציות חי"ר הישנה, עד שנת 2005 הייתה להם סיכה גדולה וב 2005 היא הוחלפה בסיכה קטנה יותר אני מחפש את הישנה ללא הצלחה כבר יותר משנתיים
אני מעלה כאן תמונה של הסיכות אחרי עריכה שלי כדי שתבינו בערך איך הן אמורות להיראות
מקווה שתוכלו לעזור
|