10-12-2007, 07:49
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
גם אני ניחשתי
לפני שקראתי את המשך האשכול שהסיבה שהיא לא מדברת איתך היא כי לא נוח לה איתך בזה.
תיראה, כשבחורה, נערה, ילדה, אישה מדברות איתך על הדברים האינטימיים שלהן זה בגלל שהן מרגישות בטוחות איתך, שלא תפגע ברגשותיהן. וזה הכל תלוי בתגובות שלך. אם התגובות שלך היו כאלה שהיא הרגישה שאתה דורס את הפרחים הכי עדינים בגן הפרטי שלה, אז ברור שהיא תפסיק לדבר איתך על דברים שחשובים לה.
אם אתה רוצה להחזיר את הגלגל קצת אחורה הדרך הכי טובה היא שכשהיא מדברת אך ורק תקשיב, אל תגיב. במילים אחרות: תשתוק ואל תדבר. ממש ככה.
מעבר לזה, למרות שאתה רק בן 13, אם תתקל בספר של ג'ון גריי - גברים ממאדים ונשים מנוגה - הוא מסביר את כל העיניינים האלה והם נכונים לכל גיל ולכל זוגיות. יש שם עוד עצות והסברים. כמו למשל שכשנשים מדברות הן אוהבות שיקשיבו להן ולא יפתרו להן את הבעיות. הן רק רוצות לדבר. הן לפעמים חושבות בקול רם. אחרי שהן מתלוננות - נותנים להן להתלונן בלי להפסיק אותן באמצע, זה בדר"כ עובר להן. אם מפסיקים אותן באמצע הן לא הגיעו למיצוי ולכן זה גם לא עובר.
מצד שני יכול גם להיות שהחברה שלך יודעת כמה סודות על זוגיות וזה שאם היא תדבר דברים מסויימים או תתלונן אתה תחדל להקשיב ותחדל להתייחס ותחשוב שהיא נאג'סית, אז היא פשוט לא מדברת.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|