10-12-2007, 07:15
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
בטח שקרה לי
ולשאלתך:
"האם סוג של הכרות כזאת יכולה להפתח משהו או שזה לא יחזיק מעמד רק סטוץ?"
לפי דעתי התשובה היא כן נחרץ. זה לא אומר שבכל פעם שזה קורה, אז יתפתח משהו, אבל הדבר אפשרי. צריך לזכור שאדם הוא מערך שלם והמראה רק הסב את תשומת ליבנו לאדם עצמו. זה סוג של נקודת התחלה. לגבי ההמשך - זה תלוי בכל המערך המורכב של שני הצדדים.
חוץ מזה, תמיד לבחירה ע"פ אופי יש מין הילה כזו שהבחירה היא יותר טובה וזה בטוח יצליח. זה לא נכון. בחירה ע"פ תכונות האופי היא ככל בחירה אחרת שנעשית על כל בסיס אחר - למשל מראה. אם אני מחפשת מישהו שהוא טוב לב, זה בדיוק כמו שאני מחפשת מישהו עם שיער כהה וארוך. התכונה היא רק שבריר מתוך האדם וכדי שהקשר יעבוד לא מספיקה תכונת הטוב לב, בדיוק כמו שהעיניין עם המראה לא מספיק. הרבה שנים אני תמיד חיפשתי מישהו רוחני, שמתעניין במיסטיקה כמוני. כי בעיני, עד אז, מישהו שהוא עוסק ברוחניות, אז יש לו תכונות כאלה וכאלה של אישיות וכו'. אז לא ידעתי שאין שום קשר בין השניים. עד שפגשתי מישהו שהוא אמנם עוסק חזק במיסטיקה, רוחני כמה שאני רוצה ומהבחינה הזו הוא די התאים לי, אבל הוא יצא כזה חרא של בנאדם. זה היה הרגע בו הבנתי שהתכונות שאותן חיפשתי הן תכונות יופי באופי וזה בדיוק כמו לחפש יופי בחיצוניותו של האדם.
הכל תלוי בשני בני האדם עצמם, מיהם, ההתנהגות שלהם, באינטרקציה ביניהם, בתגובות שלהם למצבים שונים. זה ממש לא משנה אם הם התחילו ממראה חיצוני יפה.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|