לפני הכל אזהרה : הרוטב נראה כמו דם (בגלל הפלאש ) ובתמונה אחת הבורקסים נראים כאילו הם חלקים של אדם (בגלל הדם )
מצרכים : רוטב לפיצה (כל הרטבים לפסטה הטעימים של ברילה ועוד חברות.... )
2 פרוסות גבינה צהובה או מוצרלה
1 מלוואח
ביצה (וגם מברשת לביצה)
אם רוצים אפשר לשים פטריות , זיתים או כל תוספת אחרת לפיצה
איך מכינים : אני ממליץ מאוד לשים המלוואח על מחבת (אש גדולה להבה גדולה או איך שלא אומרים ) שלוש דקות בערך , אחרי שסיימתם עם המלוואח שימו אותו על תבנית , מוכן לתנור :
אחרי זה לוקחים את הרוטב ושמים בנדיבות על המלוואח (ופה זה הקטע עם הדם )
ואחרי זה שמים את הגבינה הצהובה ואת התוספות שאתם רוצים (אני לא שמתי) :
מפה אתם יכולים לעשות 2 דברים :
1.לא להמשיך ולהכניס את זה לתנור ויוצא מלוואח פיצה
2. להמשיך !
טוב אני המשכתי
עכשיו מגלגלים את המלוואח לרולדה
אחרי שגילגלתם אותו הגיע הזמן לחתוך אותו.... (ופה זה נראה כמו חתיכות של גוף )
עכשיו לוקחים את הביצה והמברשת ומורחים על הבצק את הביצה
אחרי זה מכניסים לתנור ל15-20 דקות
וזה מוכן !