07-12-2007, 10:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.05.07
|
|
חבוב שלי,
אני לא צריכה לטפח לך את האגו ולהגיד לך שאתה בנאדם מקסים, ולא סתם אתה בקבוצה שתומכת אחד בשני...בקבוצה שלנו..
אתה יודע לדאוג לא רק לעצמך בעיקר לסביבה שלך, אתה חיובי מאוד והרבה אהבה יש לך לחלק לאנשים.
אתה יודע כמה אני מעריכה ואוהבת אותך,
הבעיה שלך היא שאתה לא מבין, שצרות באות בצרורות,
למה?
כי כשיש צרה אחת קטנה שבאה אלינו כל השאר שהן נורא קטנות נראות לנו כל כך ענקיות,
תחשוב שהכל הכל לטובה, אם חבר שלך עזב אותך למשמרת מד"א יש מצב שהחבר הזה לא היה צריך להיות לידך באותה שניה, ואולי- הוא בעצם הציל חיים באותה שניה?!
ברכיים? אז קצת ברכיים, הכל נדחה, יום סיירות?פרופיל?אז מה, הכל לטובה!!
הפנימיה הצבאית?גם אני הייית אמורה להיות שם... ביום אחד פיספסתי את המיונים, למה?
כי הפקידה הטיפשה שם אחרה לי שמועדי ב' של המיונים היו יום אחרי!
התעצבנתי, אבל הנתי שכל מה שיש לי היום לא יכל להיות לי אם הייתי שם!
לפעמים דברים קורים ואנחנו לא מבינים למה אבל הסיבות שלהן לא תמיד גלויות לעין, לפעמים אלוהים מסדר את זה בלי כל הקרדיט שמגיע לו.
אתה פשוט חייב להגיד לעצמך, היום אני קם ליום טוב!
לקום 20 דקות לפני שאת הצריך לקום, (גם אם זה חופש-לקום מוקדם) לשהות 20 דקות במיטה עם מוזיקה, להביט בתקרה ולחשוב מה אתה הולך לעשות היום, וגם אם אין לך ממש יעד!
פשוט לקום ולהגיד: אני הולך לקניון אחרי זה אני הולך לשתות קפה(שוקו,ווטאבר) ממש לעשות דברים כל כך קטנים ושיגרתיים אבל כל כך להנות מהם!
להבין שיש אנשים שגם את זה לא יכולים לעשות, והם שלמים עם עצמם!
ידיד ממש טוב שלי אמר לי: יום רע זה שבוע טוב- את תראי.
ו-וואלה, לפעמים לשבועות האלו לוקח המון המון זמן להגיע, אבל בנתיים אםלא נחזיק את עצמנו מדברים הכי קטנים בעולם לא נוכל לחיות ונשקע בדכאונות ורחמים עצמיים.
אני למשל מעריכה המון דברים קטנים שאחרים ממש לא מעריכים..
וזה אפילו נראה להם ממש טיפשי..
נגיד עד שיש לי זמן לטלויזיה ואני באה לפתוח אותה בדיוק מתחילה תוכנית שאני אוהבת.. ואני כולי בהתלהבות כי אני חושבת אם הייתי פותחת אותה והיה בדיוק את השיר סיום שלה. איזה דיכאון..
תמיד צריך לחשוב על מה היה אילו..
ויש המון כאלו.
תמיד תתעודד שלא משנה מה, יש לך את הצוות החם שלנו שהוא המשפחה השניה שלך, ואני מאוד מקווה שאתה מרגיש את זה כמו שאנחנו מרגישים שאתה שייך אלינו!
אני אוהבת אותך מאוד!
ואתה יודע את המס' שלי..לכל דבר שרק תצטרך!
שבת שלום וחג אורים שמייח
ים.