בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nesherzion שמתחילה ב "ברוכים הבאים לנח"ל - יש שאלות?"
תוך כמה זמן עברה לך (אם עברה) השביזות ?
אני התגייסתי הכי מורעל בעולם ועכשיו אני לא בטוח שאני בכלל ילך לגיבוש אני ממש בדכאון אני רואה את זה כמו כלא או משהו... אין לך זמן לכלום אתה לא שווה כלום.. אני לא מאמין שאני צריך לחזור לשם בראשון
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ווטלמן שמתחילה ב "תוך כמה זמן עברה לך (אם עברה)..."
או או..לא טוב לא טוב , תתעודד אחי גם אני לא הכי מורעל כמו בהתחלה זה מובן מאליו אבל תעבור תשבועיים הראשונים של הטירונות , והכל יהיה בסדר אחר כך זה הופך לדרך חיים שלך כבר.
גם כשאני חושב על זה , יום ראשון , 6 בבוקר כבר להיות ברכבת..סיוט..אבל מה לעשות זה מה שבחרנו ונצטרך להתמודד
איזה צוות אתה ?מי המפקד?
נערך לאחרונה ע"י KAHOL בתאריך 23-11-2007 בשעה 15:58.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nesherzion שמתחילה ב "ברוכים הבאים לנח"ל - יש שאלות?"
איך חשבתם שתהיה טירונות קרבית ילדודס? משחק ילדים?
שיהיה לכם זמן חופשי ביום חוץ מהשעת ט"ש?
שתוכלו לעשן כמו באזרחות כמה שבא לכם?
אפילו לא טעמתם קמצוץ מהטירונות.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Deathly שמתחילה ב "[font=Verdana]איך חשבתם שתהיה..."
חח מצחיקים אתם
חשבתם איתנו לכם נשק יראו איך יורים בו ויאללה להרוג ערבים??
חח יהיה בסדר...
בכל מקרה תתחברו לאנשים מהמחלקה שלכם עוד שבוע אתם תריצו צחוקים אחושרמוטה וכל השביזות תירד
אני בטוח שאתם עוד תגעגעו לטירונות
תשמע אני מבין אותך, השבוע של הטרום טירונות הוא אחד השבועות הכי משביזים שהיו לי.....תעבור את ההתחלה ותראה איך הכל משתפר לאט לאט...אל תדאג יהיה בסדר..הרבה עברו את זה לפניך ויעברו את זה אחריך..