18-11-2007, 19:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
מבחינת רעילות, לא צריכה להיות בעיה בלשתות וויסקי מחומצן.
אחוז האלכוהול הגבוה בו מונעים התפתחות חיידקים ובקטריות ותוצרי הלוואי של החימצון לא אמורים להיות חומר המסוכן לבריאות.
אבל, יהיה שינוי בטעמו, ולרוב זה יהיה שינוי לרעה.
קח בחשבון שעל מנת שוויסקי יגיע למצב בו הוא יתחמצן אתה צריך להשאיר אותו לזמן רב בסביבה עם מספיק חמצן. מצב כזה יכול להגרם ע"י זה שנשאר לך ממש מעט וויסקי בבקבוק ואתה מאחסן אותו כך לתקופה ארוכה, או שהבקבוק פשוט פתוח לתקופה, אבל אז בנוסף לחימצון תהיה לך גם ירידה באחוזי האלכוהול.
|