22-11-2007, 00:29
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.07
|
|
תותחנים- גילוח, פלאפון, שעון ומשקפיים.
אני מתגייס ב-12.2 לתותחנים. כמה שאלות-
-גילוח-> עד עכשיו התגלחתי רק במכונת גילוח, ואף פעם לא השתמשתי בסכין. הקטע הוא שלמכונה שלי אין הטענה, ז"א שאני מחבר את המכונה לחשמל ומתגלח. אני אוכל לעשות דבר כזה בשבטה? או שעדיף לקנות מכונה נטענת? (יהיו מצבים שנהיה בשטח כמה ימים בלי חשמל?)
אולי בכלל כדאי לי לעבור לסכין?
-פלאפון-> אם אני אשן בחדר (בטירונות), יש בכל חדר שקעים של חשמל כדי להטעין את הפלאפון? יש מספיק לכל מי שנמצא בחדר?
-שעון-> הבנתי שעדיף לקנות g-shock לצבא. מישהו אולי מכיר חנויות שמוכרות את השעונים האלה במחירים לא יקרים מדי (100-200 ש"ח), באזור ת"א (ובערים קרובות, קיצר במרכז)?
- משקפיים-> יש לי משקפיים עם מספר די נמוך, ואני משתמש בהם רק בנהיגה/ טלוויזה/ כשאני בחוץ ואין הרבה אור.
המשקפיים שיש לי הן ממש עדינות, ובלי מסגרת, אבל הן מתלבשות ממש טוב על האוזן (אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר) ואף פעם לא נפלו לי בריצות. הבעיה היא שהן היו גם די יקרות. אני מתכוון להיות איתן בטירונות, אבל לא כל הזמן- רק כשמחשיך ובמטווחים (כשצריך לראות למרחק). זה אפשרי להסתובב איתן בכיס בשאר הזמן (בנרתיק קשיח)? או שאולי עדיף לא להביא אותן בכלל ולקנות אחרות עם מסגרת עבה (כדי שיהיו עמידות יותר), ויותר זולות? זה באמת חשוב? באיזה מצבים יכול לקרות משהו למשקפיים?
תודה על ההתייחסות!
נערך לאחרונה ע"י shemless בתאריך 22-11-2007 בשעה 00:34.
|