04-11-2007, 01:28
|
|
|
חבר מתאריך: 19.07.07
|
|
בעייה עם ידיד ואקס...
נפרדתי מהחבר, הקשר לא הלך טוב מאז שהוא התגייס הוא התחיל להתנהג כמו תינוק
והבנתי שבעצם אני לא אוהבת אותו והקשר לא הרגיש לי טוב ונכון מהצד שלי.
אחרי שבוע בערך שנפרדנו חשבתי אם עשיתי החלטה נכונה או לא, לאחר כמה ימים הבנתי שהמעשה שעשיתי היה טוב, הבעיה היא שהוא עוד לא הפנים את זה- דיברתי איתו כמה פעמים אמרתי לו שאני לא אוהבת אותו, שהייתי מבולבלת בהתחלה ועכשיו הבנתי שהקשר עשה לי רק רע ושאני מעדיפה להיפרד. הוא מצידו לא מוכן להקשיב, הוא בהתחלה טען שזה בגלל הטירונות, פתאום היום הוא טוען שזה בגלל ששני ידידים שלי סכסכו בנינו, בקיצור מחפש סתם תירוצים, מאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו.
זה הגיע למצב כבר בלתי נסבל שביקשתי ממנו שימחוק את המס' שלי והוא בתגובה אמר שהוא לא רוצה.הוא טוען שהוא יודע מה אני מרגישה ושאני עדיין אוהבת אותו ושמשהו אחר מונע ממני להיות איתו-- שוב לא מקשיב למה שאני אומרת לו, חושב שרק הוא יודע הכל, ותכלס מאיפה לו מה אני מרגישה בכלל?!
הוא כל הזמן מעצבן אותי שולח לי הודעות במסנג'ר מתחיל להמציא שמועות שאני וידיד שלי ביחד,
כל הזמן אומר שויתרתי מהר מדי ושאני עדיין אוהבת אותו וחופר לי על הנושא,
החלטתי לחסום אותו, לא לענות לאמסים גם,
השאלה היא האם להמשיך ככה או שצריך לעשות משהו אחר בטח זה יעבור לו עם הזמן.
הבעייה עם הידיד שלי היא שהוא כל הזמן מנסה יותר מלרמוז שהוא רוצה שנהיה ביחד אמרתי לו שאני לא בקטע ושאני לא רוצה שום חבר כרגע ושאותו אני לא רואה יותר מידיד טוב.
ועדיין הוא ממשיך מדי פעם לרמוז לי על הנושא, מה לעשות עם זה? זה מתחיל קצת להטריד,
מצד שני הוא ידיד מאד טוב שלי ואני לא רוצה לאבד אותו.
תודה מראש וסליחה על החפירה.