28-10-2007, 19:20
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
|
|
יגאל עמיר יש"ו הוא מכשול לפני עוורים כמוך
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "למחבלים היה משנה האם רבין חי או לא. דווקא הם מאוד נהנים כשיהודי מת רחמנא ליצלן"
איני חושב כי אני פחות ימני מהרבה כאן,ולכן אני גאה בכך כי איני רואה בנבלה חבר מהמחנה שאליו אני משתייך.
אנשים כמוך בבוא היום עוד עלולים לרצוח את בני משפחתם חס וחלילה מפני שדעתם נוגדת את דעתך.
וכבר ראינו דברים מעולם.
להערכתי אתה דתי ולכן נשאלת השאלה לגבי הכתוב: "והדרת פני זקן".,לפי חז"ל לא משנה אם הוא יהודי או לא,אבל חבריך כסומים מכים ללא רחם גם זקנים,וקו ישיר מוביל בין הכאת זקנים לאהדת רוצח יהודים.
יגאל עמיר רוצח יהודים ,כן ברבים,מיום הרצח ועד עתה הטרור העולמי רק גבר והשלכותיו הישירות הם מעל 1000 נרצחים ,עד אז הטרור היה בשוליים לעומת מה שקורה עכשיו.
לא הסכמתי בעבר לדרכו של רבין,וניתן היה לעשות הסכמים בצורה אחרת,אבל מכאן ועד רצח בגלל אי הסכמה,זהו דבר בלתי נתפס.
דבר בלתי נתפס נוסף,אותם אנשי ימין קיצוניים שמאשימים את הפלשתינאים בטרור,ולא כך הוא.
אותם רוצחים,מפגעים ומשגרי הקסאמים,הינם שליחיו של השטן.
השטן= יגאל עמיר,מי שתיאר זאת כך לא טעה.ימי החושך שבהם אנו מצויים כיום הם כתוצאה ממעשהו של הרוצח,הרוצח אינו שליחו של השב"כ אלא שליחו של השטן.
כרגע בהיותנו מצויים בעידן החושך,לא פלא שבני נוער מכירים לפרטי פרטים מה קורה עם הרוצח,אישתו,ובני משפחתו,אבל מי היה יצחק רבין איך ומדוע נרצח ,בני נוער כיום,מעשה שטן,יודעים מעט אם בכלל.
המצחיק הוא בכך שבני משפחות של נרצחים,מפנים את זעמם לכיוון הלא נכון,ולא לאשם העיקרי ברצח יקיריהם,שבמעשהו העיד כאלפי עדים כי דם יהודים מותר,ולכן הנקמה לא איחרה לבוא ,ומעל אלף נרצחים שילמו על כך בחייהם,ולצערי לא רואים לכך סוף.
העיוורים המצויים כיום מקרב אלו הקרובים לדעותיך,שאינם רואים כי להפוך רוצח נתעב למעין "משיח",זהו חילול השם. אבל לבוא לבחורה עם מחשוף להבדיל ,ולזיין לה את המח כי היא לא צנועה,זהו חילול השם האמיתי,לפי דרכם והבנתם העקומה.
עיוורים כמו שאמרתי.
כאשר אתה ובעלי דעות הדומים לך תאכלו מעץ הדעת ואו אז ייפקחו עינכם,יגיע גם הזמן שתזכו גם לאכול מעץ החיים.
|