04-10-2007, 00:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
יש בקרית אונו.. אוףףף..ררררררררררררררר
לפני כחודש הייתי בקניון של קרית אונו וקניתי שם משהו לשתות . כשניסיתי לצאת מהסופר עצר אותי תימני אימתני עם מבטא כבד ואמר "קבלה בבקשה". הסתכלתי לרגע על הסלולרי ווידאתי שלא הפעלתי בטעות את אחד מהשרותים החדשים "חזרה בזמן" ואז נזכרתי שזה מירס ונרגעתי - ממילא שום דבר במכשיר הזה לא פועל כמו שצריך.
הבעייה הייתה, ובכן, שלא הייתה לי ממש קבלה, כלומר הייתה, אלא שזרקתי אותה שניה אחרי שקניתי את השתייה. אבל התימני בשלו - לא עזרו ההסברים, לא עזרו התחנונים ולא עזר הרצון שלי לשגר אותו לצנעא (גם אם השנה הייתה 2060 השרות הזה במירס לא היה עובד) התימני פשוט סגר את הדלת של הסופר!
חזרתי לקופאית, שהייתה עסוקה בויכוח ער עם לקוח על אודות מחיר מבצע שהוא קיבל או לא קיבל,ניסיתי ללמוד משהו על השגת יתרון בויכוחים עם עובדי סופר ממורמרים, אך לשווא, לא הוא ולא אני זכינו למענה הולם מה שלא הפריע לו להמשיך לדבר איתה ולבזבז את הזמן שלי
בסוף הלכתי למלכת הסופר, המכונה גם הקופאית הראשית, חיכתי עד שתביא ללקוח אחד איזה פרס בשווי שקל וחצי שהיה מגיע לו על קנייה בחמש מאות שקלים, ודומע למחצה התחננתי בפניה שתתן לי לצאת מכלא המוצרים.למזלי היא הקשיבה, נתנה בי את אמונה, נפנפה ביד הקסם שלה וקראה בקול גדול "רחמים תפתח לו את השער" כך נפתחו לי שערי הרחמים ויצאתי בשמחה גדולה אל החופש.
מוסר השכל: חשבו פעמיים לפני שאתם נכנסים לשער ששומר עליו תימני גדול עם דבקות במטרה ואמונה בקבלה. אם כבר נכנסתם ושילמתם, שמרו על קבלתכם או שתקבלו את השומר.
אה, ואל תאמינו לכל מה שאתם קוראים באינטרנט, ניפחתי קצת את הסיפור כדי להפוך אותו למעניין יותר