לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 20-10-2007, 09:21
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Rachmaninov22 שמתחילה ב "המתכון של אגסי הלנה היפה?"

אגסי הלנה היפה


מצרכים דרושים :



1 ליטר מים
2.5 כוסות סוכר
4 אגסים מקולפים
מקל וניל
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
גלידת וניל

תהליך ההכנה:
  1. מביאים את המים, הסוכר ומקל הוניל חצוי לאורכו לרתיחה
  2. ברגע שרותח מנמיכים הלהבה ומוסיפים פנימה את האגסים ומבשלים כחצי שעה
  3. מקררים את הסירופ שנוצר ואת האגסים ל 24 שעות
  4. ממיסים את השוקולד בסיר כפול, אחרי שנמס מוציאים את מקל הוניל מהסירופ ומגרדים את תוכנו אל תוך סירופ השוקולד
  5. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד ומורידים מהאש
ההגשה :

מניחים על צלחת ההגשה כדור גלידת וניל, לידו מניחים אגס ויוצקים ממעל סירופ השוקולד
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר