20-10-2007, 09:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
אגסי הלנה היפה
מצרכים דרושים :
1 ליטר מים
2.5 כוסות סוכר
4 אגסים מקולפים
מקל וניל
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
גלידת וניל
תהליך ההכנה:
- מביאים את המים, הסוכר ומקל הוניל חצוי לאורכו לרתיחה
- ברגע שרותח מנמיכים הלהבה ומוסיפים פנימה את האגסים ומבשלים כחצי שעה
- מקררים את הסירופ שנוצר ואת האגסים ל 24 שעות
- ממיסים את השוקולד בסיר כפול, אחרי שנמס מוציאים את מקל הוניל מהסירופ ומגרדים את תוכנו אל תוך סירופ השוקולד
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד ומורידים מהאש
ההגשה :
מניחים על צלחת ההגשה כדור גלידת וניל, לידו מניחים אגס ויוצקים ממעל סירופ השוקולד
|