19-10-2007, 15:30
|
|
|
חבר מתאריך: 05.09.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "אז בעצם מה שאתה אומר זה שנוקיה הרבה יותר טוב?"
ציטוט:
כי גם האריקסון נראה לא רע, הרמקולים של האריקסון יותר טובים לא?
האם יש את כל העניין של ערכות נושא וכל המולטימדיה באריקסון?
והאם יש מקש מיוחד למצלמה ולMP3 באריקסון?
|
סוני אריקסון יפה מאוד.
דרך אגב אני רוצה לתקן את עצמי. הנדסת האנוש במכשירים היא פחות או יותר אותו הדבר. זה תלוי באיך לך יותר נוח. לי אישית יותר נוח עם הסליידר.
בסוני אריקסון יש ועוד איך את כל העניין של ערכות נושא ומולטימדיה. לסוני אריקסון הזה יש את הערכות נושא הכי יפות שיש מכל המכשירים (זו דעתי).
כשראיתי איזה ערכות נושא יש לחברים שלי ממש התלהבתי. המסך שלו כל הזמן נקי וחלק ובהיר ויפה.
לא יודע איך אתה מגדיר מולטימדיה, אלבום תמונות זה מולטימדיה? ככה זה בכל מכשיר. אלא אם אתה רוצה מכשיר מולטימדיה של ממש... הייתי ממליץ על Iphone או על N73 או על N95...
יש לסוני אריקסון מקש מיוחד למצלמה כמו בנוקיה. יש גם מקש מיוחד למוסיקה, בנוקיה אין. למרות שבנוקיה אפשר להגדיר קיצורים במקשים הקיימים.
תראה, בעיקרון שני המכשירים האלה מדהימים.. באיכותם וביופיים... אם לי הייתה אפשרות בחירה בין שניהם, סביר להניח שהייתי הולך על הנוקיה כי אני לא רוצה לצאת מהסדר שלי. כל החיים היה לי נוקיה, ואני מאוד מרוצה מנוקיה. ראיתי את המכשיר, הכרתי אותו. הוא מאוד נוח וכיפי. כך גם הסוני אריקסון. אני ישבתי שעות על המשחק טניס של הסוני אריקסון.
באמת שניהם מעולים. זה הכול תלוי עכשיו במה אתה מעדיף. שיהיה לך מכשיר שלא לכולם יש? או שיהיה לך מכשיר שלכולם יש? או אם יותר נוח לך סליידר או רגיל?
|