לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2007, 16:55
  יוני18 יוני18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "פאראמדיק קרבי"

לשאלתך בנושא ה"קרבי"...
אתה מתחיל עם הכשרה בסיסית ביותר של רובאי 03. אבל אם.. תשרת בעזה למשל, אתה תצא ככוח קדמי גם עם יחידות מיוחדות כאחד הלוחמים וזה גם יתבטא בתעודת הלוחם (אם צברת מספיק חודשי לחימה).
שלא תטעה, גם בשאר המקומות שמגיעים אליהם בתפקידים ראשונים תוכר כקרבי, פשוט מהניסוח של השאלה הבנתי שאתה מתעניין יותר ביציאה רגלית עם הכוח ולא בחיפוק מאחור.

עם פתיחת 2 קורסים בשנה ועלייה במספר הלוחמים היוצאים מיחידות בכל קורס... (בקורס האחרון, קרוב ל10 לוחמים)
הסיכוי הוא שהתפקיד הראשון שלך יהיה גם היחידי. תפקיד שני יהיה באמת משהו שצריך להתחרות עליו.
אם וכאשר תגיע לתפקיד שני, יש סיכוי, תלוי ביחידה ובגורמי הרפואה שמעליך, שתשלים הכשרות - רובאי 07, קורס צניחה, לוט"ר וכו'
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-09-2007, 19:42
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "מתוך השערה שגם ענית לי"

פארמדיק יודע הרבה יותר מחובש ומוסמך לבצע פעולות שונות מחובש..
ההבדל בהכשרות שלהם עצום..
קורס פארמדיקים הוא חצי שנה+4 חודשים עבודה בבית חולים..
אחרי שעברת את כל זה אתה מתחיל תפקיד ראשון-פארמדיק בגדודי החי"ר,שיריון וכו..
לאחר תקופה מסוימת אתה יכול לבחור לעבור לתפקיד שני שהוא ביחידות העילית(שייטת13,מטכ"ל,שלדג וכו וכו).
חובש יוצא בתחילת המסלול ויורד מחזור(בדרך כלל..לפעמים לא).
פארמדיק מתחיל את השירות בקורס פארמדיקים ורק לאחר סיום הקורס הארוך מתחיל את שירותו הצבאי(הקורס הוא קד"צ ולא נחשב בפז"מ).
אני חושב שיש אפשרות לצאת לקורס פארמדיקים תוך כדי שירות..במיוחד ביחידות העילית(אני לא בטוח אבל).
הבדל עצום בין פארמדיק לחובש..עצום..
אם אני לא טועה בכל כיתה או מחלקה יש חובש..פארמדיק זה תפקיד הרבה יותר גדול עם הרבה יותר אחריות.

נוב 07.

ישן 04-09-2007, 21:32
  777 BigD 777 BigD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל 777 BigD
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "כן אבל מה אני צריך לעשות כדי לצאת לקורס?"

פראמדיק בגדוד קרבי הוא בדרך כלל במרפאה כי הוא במקום רופא... עכשיו הוא בכוננות תמיד כמעט... כדי לתת מענה ראשוני בגזרה... והפקל שלך הוא כמבון נשק... לא תמצא כמעט אנשים בגדוד קרבי שהם בלי נשק אפילו עובדי רס"ר הם עם נשק...
והפקל שלך יהיה הציוד הרפואי שלך ובטח מקום לעוד שש מחסניות...
בדרך כלל במבצעים אתה יושב באמבולנס בכוננות... ואם צריך להכנס לשטח עם החיילים אתה נכנס עם הנשק ועם הציוד הרפואי ואם צריך גם נותן כוח אש וכמובן מטפל בפצועים תחת אש.

ישן 04-09-2007, 23:42
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "[font=Verdana]פארמדיק יודע..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pilot17
פארמדיק יודע הרבה יותר מחובש ומוסמך לבצע פעולות שונות מחובש..
ההבדל בהכשרות שלהם עצום..
קורס פארמדיקים הוא חצי שנה+4 חודשים עבודה בבית חולים..
אחרי שעברת את כל זה אתה מתחיל תפקיד ראשון-פארמדיק בגדודי החי"ר,שיריון וכו..
לאחר תקופה מסוימת אתה יכול לבחור לעבור לתפקיד שני שהוא ביחידות העילית(שייטת13,מטכ"ל,שלדג וכו וכו).
חובש יוצא בתחילת המסלול ויורד מחזור(בדרך כלל..לפעמים לא).
פארמדיק מתחיל את השירות בקורס פארמדיקים ורק לאחר סיום הקורס הארוך מתחיל את שירותו הצבאי(הקורס הוא קד"צ ולא נחשב בפז"מ).
אני חושב שיש אפשרות לצאת לקורס פארמדיקים תוך כדי שירות..במיוחד ביחידות העילית(אני לא בטוח אבל).
הבדל עצום בין פארמדיק לחובש..עצום..
אם אני לא טועה בכל כיתה או מחלקה יש חובש..פארמדיק זה תפקיד הרבה יותר גדול עם הרבה יותר אחריות.

לא בדיוק

פאראמדיק בגדוד חי"ר הוא קפ"ר- קצין פאראמדיק. זהו עתודאי שלמד רפואת חירום בבאר-שבע ותפקידו מקביל לזה של רופא גדודי, אך עם פחות סמכויות בנוגע לרפואת שגרה. לא מתחילים יותר מחזורים של המקצוע הזה בעתודה.

פאראמדיק שעשה קפ"צ (קורס פאראמדיקים צבאי) לא נעשה קצין הרפואה של הגדוד.
לגבי הקפ"צ- הוא לא כולו קד"צ, רק השלב העיוני שמועבר ע"י מד"א וההשתלמויות בבתי-חולים ובמד"א. הטירונות וההשלמה הצבאית הם על חשבון הפז"מ.

אכן, ישנם פאראמדיקים שיוצאים לאחר השלמת מסלול ביחידות העילית.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:14

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר