לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-09-2007, 12:04
  שדבו שדבו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zwika שמתחילה ב "שאלה לשריונרים של 401"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zwika
אני כרגע בטירונות של 401 עוד חודש מסיים (אוג 07) , דבר ראשון כל היחידות האחרות של המחזור כבר קיבלו כומתות ותגי יחידה ואנחנו לא , מתי אנחנו אמורים לקבל? דבר שני איך באימון הבסיסי ובצמ"פ לעומת הטירונות? דבר שלישי איך היציאות במבצעית ?
תודה לכל העונים

הפלוגות האחרות של אוג 07 הן באותו מצב כמוך....הם עוד לא קיבלו תגיות וגם לא כומתות שחורות,אלו
עם התג יחידה והכומתה זה אנחנו(מרץ 07) שמסיימים מסלול עוד חודש וחצי...
אתה תקבל תג יחידה בקרוב...אמצע טירונות נראה לי. מסע כומתה הוא בסוף פרק המקצועות.
במקצועות אתה פשוט לומד בכיתות במשך חודש-חודש וחצי,לחלק קשה יותר מאחרים(תלוי מה המקצוע שלך).הנהלים הם אותו דבר,כמו בטירונות בדיוק,זה מעט משביז אבל לונורא.
באימון מתקדם זה כבר סיפור אחר לגמרי,שטח שטח שטח.אתה כל הזמן בשטח עם הטנקים,מתאמן,יש שיפור טוב בנהלים,הדיסטנס יורד בטירוף ויש אוירה טובה בדר"כ,אם כי כ"כ הרבה שטח יכול גם להשביז .
יציאות במבצעית?מן הסתם אני בהכשרה אז אני אגיד רק מה ששמעתי.
קו שריון בעזה-גדוד 52 נמצא שם עכשיו,לפני שהם היו היציאות היו 14-7,ת"ש מטורף,אבל מאז שהם נכנסו
התחיל הבלאגן,היציאות שלהם על הפנים,גרועות ממש,חבר שלי מט"ק שם והוא עושה 28 קבוע,מדי פעם
21,אבל בעיקרון טוחנים למוות.,לא יודע איך אצל חפ"שים.
קווי חי"ר טוחנים מן הסתם,אבל פחות. הבנתי שגדוד 9(עושה קו חי"ר בתקוע,ליד בית לחם) עושה 15-6 שזה גם מעולה והלוואי שיישאר ככה,אבל בדר"כ יציאות קו הם די על הפנים,הרבה יותר גרועות מהמסלול.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-10-2007, 02:31
  psychobrainiac psychobrainiac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zwika שמתחילה ב "שאלה לשריונרים של 401"

קצת באיחור אמנם, אבל חשוב שתדע..

אני בגדוד 52 בפלוגה ח' (חוד החנית), כרגע אנחנו נמצאים בקו טנקים בעזה.. הפלוגה שלי נמצאת בנחל עוז.. היציאות הן 17-4.. מפל"ג וצוותים ג' ו-ד' עושים 11-3.
לא תמיד יוצא לעשות 17-4 בגלל כל מיני פעילויות שמצריכות השארת צוותים בכוננות בבסיס.. יצא כבר למחלקות לסגור 28, 35 ואפילו יותר לפעמים, אבל בגדול היציאות הן 17-4 ומשתדלים לצ'פר צוותים ש"נדפקו" ביציאות בגלל כל מיני דברים לא מתוכננים. הגדוד יישאר בקו ולאחר מכן ילך לאימון

גדוד 46 נמצא כרגע בג'למה (איזור ג'נין) בקו חי"ר. אני כמעט בטוח ששתי הפלוגות (ב' ו-ג') עושות 16-5, גדוד 46 הולך לקו תפוח (קו חי"ר) ומשם לאימון עם שאר החטיבה.
גדוד 9 נמצא בתקוע (קו חי"ר), ומשם לאימון. עד כמה שאני יודע היציאות שם 16-5.

נערך לאחרונה ע"י High_Hopes בתאריך 05-10-2007 בשעה 19:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:42

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר