13-09-2007, 12:04
|
|
|
חבר מתאריך: 14.12.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zwika
אני כרגע בטירונות של 401 עוד חודש מסיים (אוג 07) , דבר ראשון כל היחידות האחרות של המחזור כבר קיבלו כומתות ותגי יחידה ואנחנו לא , מתי אנחנו אמורים לקבל? דבר שני איך באימון הבסיסי ובצמ"פ לעומת הטירונות? דבר שלישי איך היציאות במבצעית ?
תודה לכל העונים
|
הפלוגות האחרות של אוג 07 הן באותו מצב כמוך....הם עוד לא קיבלו תגיות וגם לא כומתות שחורות,אלו
עם התג יחידה והכומתה זה אנחנו(מרץ 07) שמסיימים מסלול עוד חודש וחצי...
אתה תקבל תג יחידה בקרוב...אמצע טירונות נראה לי. מסע כומתה הוא בסוף פרק המקצועות.
במקצועות אתה פשוט לומד בכיתות במשך חודש-חודש וחצי,לחלק קשה יותר מאחרים(תלוי מה המקצוע שלך).הנהלים הם אותו דבר,כמו בטירונות בדיוק,זה מעט משביז אבל לונורא.
באימון מתקדם זה כבר סיפור אחר לגמרי,שטח שטח שטח.אתה כל הזמן בשטח עם הטנקים,מתאמן,יש שיפור טוב בנהלים,הדיסטנס יורד בטירוף ויש אוירה טובה בדר"כ,אם כי כ"כ הרבה שטח יכול גם להשביז .
יציאות במבצעית?מן הסתם אני בהכשרה אז אני אגיד רק מה ששמעתי.
קו שריון בעזה-גדוד 52 נמצא שם עכשיו,לפני שהם היו היציאות היו 14-7,ת"ש מטורף,אבל מאז שהם נכנסו
התחיל הבלאגן,היציאות שלהם על הפנים,גרועות ממש,חבר שלי מט"ק שם והוא עושה 28 קבוע,מדי פעם
21,אבל בעיקרון טוחנים למוות.,לא יודע איך אצל חפ"שים.
קווי חי"ר טוחנים מן הסתם,אבל פחות. הבנתי שגדוד 9(עושה קו חי"ר בתקוע,ליד בית לחם) עושה 15-6 שזה גם מעולה והלוואי שיישאר ככה,אבל בדר"כ יציאות קו הם די על הפנים,הרבה יותר גרועות מהמסלול.
|