03-10-2007, 22:11
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Guy.P.A
1. לא טעות לקנות AIM9, טעות לקנות את דגם ה M. לא מתפקידי להחליט איזה טיל לקנות בכספי הסיוע, אבל לרכוש מאות טילים בשנת 2007, שכבר כרגע נחשבים למיושנים, זה פשוט לא נכון, ולא נכון לעבוד לפי שיטה שכזאת.
אם אני לא טועה דגם ה M שונה מהL במספר קטן של מערכות פנימיות שנועדו להתמודד עם מערכות ל"א, חוץ מזה הטיל הוא אותו הטיל.
הטיל נכנס לשירות בתחילת שנות ה80, ואומנם עבר מספר שדרוגים שהאחרון היה ב95.
לרכוש טיל כזה 12 שנה אחרי, במיוחד בתחום שכזה שהמחשבים והמערכות הם בעצם החשובים ביותר, זה פשוט לא חכם נקודה. הרי כל ההבדל הוא בין המערכות שיצליחו לזהות מה הוא המטוס ומהם אמצעי ההטעייה ( בקטגוריה של ה ACTIVE SEEKER ) ו12 שנה האחרונות כולנו יודעים כמה התפתחנו.
טיל ה AIM-9X נכנס לשירות ב 2003, למה לא לרכוש אותו?
2. לפי מה שידוע לי טילי הפיתון בנויים ככה שכל מטוס שיכול לשאת AIM9 יוכל לשאת אותם גם כן, מהפיתון 3 ועד ל5.
במידה וזה באמת כך אין מגבלה בתחום הזה.
3. אם יש מגבלות כספיות אז עדיף לרכוש טיל שלא בטוחים שיעבוד? או לרכוש כמות קטנה יותר של טילים שיש להם סיכוי טוב?
|
M זה הדגם הכי מתקדם שאפשר לקנות בכספי סיוע.
מה עדיף? עדיף פיתונים, אבל זה לא שייך לדיון!!!! זה לא זה מול זה, בכספי סיוע אי אפשר לקנות פיתונים, לא פחות , לא קצת, לא בערך, אי אפשר!!! אז איזה טיל אתה היית קונה בכספי סיוע!!?? מיסטר "אני כל כך חכם כאן על הכורסה שלי..אבל הגנרלים לא מבינים כלום"
"לפי מה שידוע לי"? אז לא ידוע לך נכון, שוב, מצטער.
3לגבי סעיף 3 שלך??? מה הקשר? איזה טיל לא בדיוק יודעים שיעבוד? ה AIM9 ?? זו הסדרה הכי אמינה בהיסטוריה של טילי האויר אויר...