02-10-2007, 11:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.01.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי orreut
אח, ידידי ורעי, דקלוק, עמיתי לשולחן הויכוחים:
1. ישנן מאות ואלפי דוגמאות לאנשים\ דמויות\יצורים\ מנהיגים פראנואידים, ועדיין החלטת להשתמש בהיטלר.
2. אתה מתעלם מהעובדה שהאיסלם מטיף באופן המוני לג'יהאד. אני לא צריך מצלמה.
3. איפה הייתה אותה ההפגנה (אני מדבר לא על זאת המפוברקת עם ביבי או זאת עם רבין) שאלפים צעקו מוות לערבים? אנא הבא סימוכין לדברייך.
4. פה לא מאוחדים בקריאה הזאת (ב"). אבל שם כן מאוחדים ב "איטבח אל יאהוד".
5. אתה טועה טעות חמורה וקשה, מעצם היותך אינטילגנט. אתה בטוח שהכל אינטרסים- כי בראיה כוללת זה הגיוני, ניתן להשיג דברים לרצות וכו', עם בסיס אינטרסנטי.
טעות חמורה.
קודם כל, מכיוון שאצל המוסלמים הכל בא מצד דתי- מדובר על רגש נטו.
ניוז-פלאש: אירופה שונאים אותנו, וזה לא מאתמול. זה התחיל לפני בערך 1500 שנה, ערש אירופה הנוצרית המתעוררת- מאז שונאים אותנו באירופה. היו תקופות שיותר, היו תקופות שפחות (הפוגרומים באנגליה, צרפת, ספרד, פורטוגל, גרמניה, פולין ורוסיה. גירוש ספרד, עלילות הדם, קייב, קישינב, השואה)
שנאו אותנו עוד הרבה לפני שרוחו של צאלח א דין נחה על פאתי אירופה.
1. עדיין הם לא משפיעים, הארופאים שונאים אותנו ככה, בלי תוספות בצד.
2. זה לא יצא מהאופנה כבר 1700 שנה, כשקונסטנטין החליט להפוך את ישו לאל. הנוצרים האירופאים ובכלל שונאים את ישראל והיהודים. הם מיישרים קו כי הם חושבים את אותו הדבר עלינו.
תתעורר.
|
1)השכנוע העצמי של מדינאי פשוט הקפיץ אצלי את הקישור הראשון שחושבים עליו שזהו,אם כן,היטלר("מה שאומרים עליי זאת בטח תעמולה יהודית",לעומת "השמאלנים אומרים אימרה כזאת כדי להסית נגד הימניים הקדושים").
2)מסית כן.כלומר המנהיגים הרוחניים והדתיים כן.השאלה היא כמה אנשים שומעים וכמה באמת מקשיבים(יחי ההבדל).שוב-הכול מניסיון אינדונזי מה שנקרא,יש שם אנשים ש"מהות האיסלאם" ו"ג'יהאד" בכלל לא קשור אליהם אישית,והם כמובן שהם אינם מאמינים לזה-אני תייר שמביא להם כסף,אז אז מה אם אני יהודי.הכול אינטרסים.
3)אין לי סימוכין ישירים באינטרנט חוששני אך מספיק פעמים ראו בטלוויזיה קבוצת אנשים צועקת מוות לערבים.
4)שמנסים לאחד את הערבים צועקים "אללה וואכבר".לא איטבח אל יהוד.
5)הניסיון המר מלמד שהכול אינטרסים.אם בהיטלר עסקינן:הוא העריץ את האנגלים ואת העם האנגלו סקסי-אז למה הוא נלחם בהם אה?ולמה הוא כבש את נורווגיה הנאורה בעל הגזע הנורדי שיושב בגבולותייה?
לסיכום ראשון-לא אמרתי שלא קיימת שנאה.השנאה ליהודים היא דבר אחד אבל עובדה ששתי מדינות שבהן יושבים עמים אשר שנואים זה על זה משתפות פעולה יפה מאוד-סוריה ואירן.שכן האיראנים לא סובלים את הערבים שושונים מהם בתכלית!
1)האירופאים שונאים אותנו בגלל קנאה.בדיוק כמו הערבים.שנאה ב90% מהמקרים נגרמת מקנאה.
האירופאים אוהבים כסף בדיוק כמו היהודים אך היהודים תמיד היו טובים יותר בלעשות אותו.קנאה ותו לא.
2)תסדר את העובדות.באמריקה קיימים האוונגליסטים-נוצרים "ימניים" הם נקראים שם והם כוח עצום בארה"ב.הם מאוד פרו ישראלים ופרו יהודים.והם נוצרים אדוקים מאוד-BETTER GET YOUR FACTS STRAIGHT .
אה ואל תשכח.הנוצרים רואים עצמם בסופו של יום כיהודים שהלכו בדרך הנכונה.יותר מכך,ישו לא רצה ליצור דת חדשה,אלא רצה לתקן את השחיתות שהתהוותה אצל הכוהנים הגדולים בבית המקדש.השחיתות חוזרת ובגדול וזה יביא לחורבן-לא הערבים.
נערך לאחרונה ע"י ducklock בתאריך 02-10-2007 בשעה 11:20.
|