14-09-2007, 04:30
|
|
So much to do So little time
|
|
חבר מתאריך: 23.06.03
|
|
עכשיו תורי
שלום חברים
עד היום כמה שאני זוכר לא כתבתי פה אך מה יותר טוב מלהתחיל לכתוב פה בלהציג את עצמי אז הנה אשכול המפורט כמו שכתבתי אותו לאחרונה במה שבלב תהנו ונעים להכיר
שם : ארז
מקור הכינוי : קיצור של השם prince charming
מקום מגורים : רמת גן
גיל + ת. לידה : 35, 14.05.72 (והשאלה שתמיד אני שואל שאלת היסטוריה מה מיוחד בתאריך הזה - רק בתאריך לא בשנה?)
איך הגעת לפרש? חיפוש חומר על רשתות מחשבים ולאחר מפגש ביקור בשאר הפורומים ופה וביניהם גם מה שבלב ואז היסטוריה
מה עושה בחיים כרגע : עצמאי בתחום המחשבים (מכירה תיקון הקמת רשתות והדרכת מחשבים)
חבר/ה : נשוי + 1
תחביבים : מחשבים ואינטרנט, בעלי חיים, טיולים ואופניים
מקומות בילוי : סרט, בית קפה ובילוי עם חברים
מוזיקה אהובה : כל הפופ שמשמיעים ברדיו וגם מוסיקה ישראלית עכשווית
שיר אהוב : יש כמה אך בעיקר unchained melody של ה - righteous brothers
מאכלים אהובים: בורקסים ובעיקר העוגות של אמא ובמיוחד עוגת ג'ארבו שלה (עוגת שוקולד ואגוזים מממ ללקק את האצבעות )
מסעדה אהובה : אין משהו מיוחד יש כמה נחמדות
עיר/ארץ אהובה : גבעתיים בגלל ששם נולדתי
סרט אהוב : גבעת חלפון אינה עונה בגלל הקאלט והנוסטלגיה ורוח רפאים בגלל דמי מור
תוכנית טלוויזיה אהובה : יש הרבה בעיקר סדרות קומיות וגם סדרות בלשיות
ספר אהוב : לא קורא הרבה כשהייתי קטן אהבתי את סדרת אל עצמי של גלילה רון פדר וקראתי את כל הסדרה
דמות מוערצת : אני, וביתר רצינות אבא שלי שעבר את השואה והקים משפחה לתפארת ותומך בנו בכל דבר
מספר מזל : 4
צבע אהוב : כסף ולא בגלל השם אלא כי זה יפה
בעלי חיים (יש/אין, כמה) : יש הרבה, 2 חתולים, כלבה ונחש (וגם עכבר עד שהוא נאכל ע"י הנחש |לשון)
אם אפשר היה לדמות אותך לחיה, מה היית ? הייתי אומר חמור בגלל העקשנות
מכור/ה ל : מנטוס כמו סיגריות אצל מישהו אחר
אתר הבית שלך : http://mencomputers.com (בקרוב האתר בעיצובו החדש שווה לבדוק )
תוכניות לעתיד (אם יש) : להגדיל את המשפחה ולהרחיב את העסק, להפוך להיות רשת מחשבים
מקום בו היית רוצה להיות עכשיו : אמריקה בטיול עם המשפחה שלי ומבקר את אחותי שם
בעוד עשר שנים אהיה ב...: בבית אבות סתם סתם אני מקווה שבעוד 10 שנים אהיה במקום טוב בכל המובנים
מוטו לחיים : הגשם את החלום ותחייה את הרגע
עבר/הווה/עתיד – מה הכי מעניין אותך? על זה נאמר היום הוא המחר שאתמול כל כך פחדת ממנו
תכונות המאפיינות אותך : עקשנות, נאמנות, רצון לעזור וחוש הומור מופרע
תכונות שהיית משנה בעצמך : אדישות ועצלנות
הדבר שהכי מרגיז אותך : נצלנים, ואנשים שלא שמים זין על אף אחד אחר מלבד עצמם, ואנשים שמשחקים איתך משחקים שמעצבנים אותך
בחיים לא תעשה/י : קעקוע על הגוף
בחיים לא יוצא/ת מהבית בלי ... :פלאפון מנטוס ומפתחות (למרות שכבר יצא ששכחתי אותם פעם או פעמיים )
אם היית זוכה עכשיו בלוטו, מה היית עושה עם הכסף ?תלוי בסכום, במידה וזה משהו ענקי כמו 50 מיליון אז שם חלק בבנק נותן להורים חלק על כל ההשקעה שלהם, קונה בית פרטי במקום יפה ואולי הופך את העסק לאימפריה
אילו דברים היית לוקח/ת איתך לאי בודד ? את המשפחה שלי על כל חיותיה
מה רומנטי בעיניך ? שקיעה בים
מה מפחיד אותך ? להכשל כלכלית ולא להצליח לפרנס את המשפחה
מה מרגש אותך ? הבת שלי
מה מאתגר אותך ? בעיות במחשבים ובכלל דברים שצריך להפעיל את הראש אבל לא לשבור אותו
THE END
לסיום הנה 2 תמונות של הכוכבות שלי (באשכול של תמונות חיות מחמד אראה את שאר החיות שיש לי)
|