29-07-2007, 22:31
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.06
|
|
תוכנות לשיתוף קבצים - סדר בבלאגן..
היי.
אני די ישן בקטע של הורדת קבצים, ולא התעסקתי עם זה יותר מדי. בהתחלה ממש היה לי קאזאה, אח"כ עברתי לאימיול (הרגיל, בלי שום הפצה, ושום גירסה של קבוצה אחרת. פשוט המקורי, וזהו) - ומאז אני די 'תקוע' איתו.
הקטע הוא שכמובן, הוא לא מוריד לי מי-יודע-מה-מהר. רק קבצים פופלריים, כמו סדרות שרצות עכשיו, או סרטים שרצים עכשיו. לדוגמא, אני מנסה להוריד את הסדרה 24, עונה 5, והוא זז לי בקצב צב. 0.2 ק"ב לשנייה... (יש לי חיבור של 1.5!!)
עכשיו, כבר קראתי בכמה מקומות ש: ביטורנט יותר מהירה, יש תוכנות שמשלבות את שניהם יחד (Shareaza), שיש כזה דבר סבבה DC+ ועוד אלף ואחת הודעות שכבר נמאס לי לקרוא בלי לדעת על מה מדברים.
רציתי לדעת - אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בכל הבלגאן הזה, ולכתוב:
א. באילו תוכנות הורדה משתמשים היום (אימיול? ביטורנט? שראזה?), ועל אילו רשתות הן עובדות? כלומר, האם זה נכון ששראזה משלבת את הרשת של אימיול עם ביטורנט?
ב. אם אפשר - לכתוב בכל תוכנה את גרסאות התוכנה הטובות והמהירות (למשל, לאימיול יש את NFO, ועוד מלא גירסאות שאין לי ממש מושג מה ההבדל ביניהן. לטורנט, יש את טורנדו, ביטקום ו... זה מה שאני יודע. מה הכי נפוץ ומהיר?)
ג. מהי התוכנה שתופסת הכי הרבה פלח-שוק? כלומר, במה משתמשים הכי הרבה? פעם זה היה קאזאה, אח"כ אימיול, היום...?
ממש תודה.
|