לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2007, 22:31
  Ronibla Ronibla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.06
תוכנות לשיתוף קבצים - סדר בבלאגן..

היי.

אני די ישן בקטע של הורדת קבצים, ולא התעסקתי עם זה יותר מדי. בהתחלה ממש היה לי קאזאה, אח"כ עברתי לאימיול (הרגיל, בלי שום הפצה, ושום גירסה של קבוצה אחרת. פשוט המקורי, וזהו) - ומאז אני די 'תקוע' איתו.

הקטע הוא שכמובן, הוא לא מוריד לי מי-יודע-מה-מהר. רק קבצים פופלריים, כמו סדרות שרצות עכשיו, או סרטים שרצים עכשיו. לדוגמא, אני מנסה להוריד את הסדרה 24, עונה 5, והוא זז לי בקצב צב. 0.2 ק"ב לשנייה... (יש לי חיבור של 1.5!!)

עכשיו, כבר קראתי בכמה מקומות ש: ביטורנט יותר מהירה, יש תוכנות שמשלבות את שניהם יחד (Shareaza), שיש כזה דבר סבבה DC+ ועוד אלף ואחת הודעות שכבר נמאס לי לקרוא בלי לדעת על מה מדברים.

רציתי לדעת - אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בכל הבלגאן הזה, ולכתוב:

א. באילו תוכנות הורדה משתמשים היום (אימיול? ביטורנט? שראזה?), ועל אילו רשתות הן עובדות? כלומר, האם זה נכון ששראזה משלבת את הרשת של אימיול עם ביטורנט?

ב. אם אפשר - לכתוב בכל תוכנה את גרסאות התוכנה הטובות והמהירות (למשל, לאימיול יש את NFO, ועוד מלא גירסאות שאין לי ממש מושג מה ההבדל ביניהן. לטורנט, יש את טורנדו, ביטקום ו... זה מה שאני יודע. מה הכי נפוץ ומהיר?)

ג. מהי התוכנה שתופסת הכי הרבה פלח-שוק? כלומר, במה משתמשים הכי הרבה? פעם זה היה קאזאה, אח"כ אימיול, היום...?

ממש תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2007, 01:14
  ishy ishy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.09.06
תגובה מאחד שהבין בדרך הקשה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ronibla שמתחילה ב "תוכנות לשיתוף קבצים - סדר בבלאגן.."

תקשיב גבר עברתי את כל התוכנות שיתוף הפופולאריות והלא פופולאריות אני חושב שניסיתי כמעט את הכול. אני יגיד לך מה הכי טוב לדעתי (סתם לידע כללי אני מסוגל להוריד ביום 10 ג'יגה סרטים וכ'ו בפועל אני מוריד 3 ג'יגה)
אז ככה לכל תוכנה יש חסרונות ויתרונות אני לא אפרט יותר מידי

קאזאה יורדת מהפרק מהירה אך לא מורידה את הקבצים שאתה רוצה (אלא אם כן אתה מעוניין בפורנו)

אימיול איטית אך איכותית בטירוף

ביטורנט יש בה את כל הקבצים והיא איכותית אך חיסרון אחד גדול אין אפשרות חיפוש למרות שאם תחפש בגוגל לינקים לסרטים תמצא באלפים לגבי המהירות בתוכנה אמת התוכנה מהירה אבל הכל תלוי בלינקים שלך ובגירסאת התוכנה אני ממליץ על "ביקומנט"

סבבה די סי מבחינת הקבצים היא איכותית כמעט כמו אימיול וכרגע היא השולטת לפחות בארץ לגבי המהירות נגיד את זה ככה פעם היא היתה הכי טובה בשוק. לגבי מהירות היום קצת פחות(עזבו מה שהם מוכרים לכם באתר של התוכנה) אבל צריך מעט ידע בתוכנה כדי להוריד מהר ממש כמו שמתארים האתר של התוכנה
ופה טמון הכלב תקשיבו טוב כל מי שרוצה להוריד מהר התוכנות כרגע הכי מהירות ברשת הם MOOR HUNT ודורי אין יותר מהירות מהתוכנות האלה ברשת דרך אגב הם בנויות על אותו עיקרון
אבל' ופה יש אבל גדול. מי שרוצה להוריד קבצים אכותיים ביותר ולהוריד במהירות מקסימום שהוא יכול 'חייב לשלם כסף כן אין דרך אחרת אני אישית ממליץ לקנות חשבון פרימיום ב
RAPIDSHER
וככה תוכלו להוריד קבצים במהירות האור וגם להינות מאיכות של קבצים
מסקנה:
מי שלא רוצה לבזבז כסף MH או דורי
מי שמוכן לבזבז כה שקלים RAPIDSHER
אומנם לא עניתי על השאלות שלך אבל מסקנה סופית יש לך ואני ערב לך שהיא נכונה
ישן 03-08-2007, 12:46
  tripleR tripleR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ronibla שמתחילה ב "תוכנות לשיתוף קבצים - סדר בבלאגן.."

אני משתמש כשנתיים בביטורנט . ואין על זה .
התוכנה שאני משתמש בה היא התוכנה המומלצת ביותר בסצנה utorrent = µtorrent שהיא הכי פשוטה , והכי קלה .
אחריה בא ה azureus שהיא הרבה יותר כבדה אבל הרבה אומרים שהיא יותר מהירה מהיוטורנט , אם יש לך הרבה זיכרון , אולי עדיף להשתמש בה .
אבל הרוב תלוי מאיפה אתה מוריד ולא עם מה .
פה "קבור הכלב"
אם אתה מוריד מ mininova או מ isohunt , שאלו אתרים ציבוריים , אתה לא תוריד כמו שאתה רוצה .
אבל יש את האתרים הפרטיים , ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית בד"כ , אבל [ וזה אבל גדול ] זה אתרים של שיתוף ולא הורדה . מי שלא מבין את ההבדל בין שני אלה , אז שיתוף זה שאתה מוריד ומעלה בחזרה [ כל מה שאתה מוריד ומעלה נרשם , והם מצפים שתשמור על יחס סביר של הורדה/העלאה ] , הורדה זה כמו מ ראפידשייר .
אני יכול להביא לך הזמנה לאתר שהוא נחשב לאתר של מתחילים ותוכל לבדוק שם הכל.
מה שעוד טוב באתר הזה [ אם אני לא טועה ] כשאתה נרשם אתה מקבל 5 ג'יגה לאפלואד שלך בונוס וגם יש אפשרות לבונוס IRC על זה שאתה נמצא בערוץ שלהם.
אם אתה מעוניין , שלח לי הודעה פרטית עם המייל שלך.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר